Skocz do zawartości

Rocafella

lipa

Rekomendowane odpowiedzi

- trochę zbyt piękne, by było prawdziwe...
A co w tym takiego niezwykłego?

Czy to pierwszy darmowy host? Zdecydowanie nie. Może teraz "dają" za free a za jakiś czas, jak już userzy wypozycjonują swoje serwisiki zmienią zasady i zaproponują im wykupienie ich kont albo będą serwować reklamy:

§2 Ich regulaminu:

1. Użytkownik zobowiązuje się do:

- nieusuwania treści reklamowych dołączanych przez Usługodawcę

Oczywiście nie mówię, że taki jest cel tego free hostingu... To tylko taka moja wizja jaka nasunęła mi się po tym jak serwis aliasowy zaproponował opcję wykupienia kont [opisane na tym forum] :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A co w tym takiego niezwykłego?

78275[/snapback]

Całkiem niezłe konta rozdają za darmo... Niby konta dla klanów, ale na webhelp ktoś od nich się wypowiadał, że strony o innej tematyce też hostują. Też mi się coś wydaje, że prędzej, czy później staną się płatne.. :D

W każdym bądź razie na próbę zamieściłem: https://megafon.rocafella.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności