Skocz do zawartości

link na innych stronach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegoś czasu staram się wypozycjonować stronę i nie jest tak źle lecz nie mogę znaleźć więcej wartościowych katalogów

Strony jakie pozycjonuje to www.kaztor.wroclaw.pl i www.kaztor.ig.pl

Jak ktoś ma listę to proszę podać

Lnkiem też mogę sią wymienić minimum PR 3

Witam od jakiegoś czasu staram się wypozycjonować stronę i nie jest tak źle lecz nie mogę znaleźć więcej wartościowych katalogów

Strony jakie pozycjonuje to www.kaztor.wroclaw.pl i www.kaztor.ig.pl

Jak ktoś ma listę to proszę podać

Lnkiem też mogę sią wymienić minimum PR 3

Jaki katalog jest dla Ciebie wartościowym katalogiem?

Chyba słabo szukasz bo coś trudno uwierzyć że tyle katalogów zobaczyłeś co jest :(

Tu trochę katalogów masz

https://www.katalogiseo.info/

na co patrzeć przy wyborze katalogu bo nie tylko PR który i tak pewnie nie jest przekazywany na podstrony z wpisami

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Jakość. Jak mam ma wpisy takie same jak wszędzie, jak te wpisy są z błędami, nie poprawione - autor np. podawał za dużo enterów itp - to taki katalog może i teraz będzie dobry ze względu na site, ale niedługo wiele się może zmienić.

Za dużo linków reklamujących inne strony - też źle (chyba że nofollow)

Dużo linków w stopce - a la/lub SWL - też źle.

Ciężko Ci jednak będzie znaleźć dużo tak zadbanych katalogów, jak np. Gwiazdor czy Katalok.

Jak masz katalog z opłatą za wpis, sprawdź, czy nie ma filtra - wpisując jego adres w przeglądarkę. Jak nie będzie w czołówce - nie wydawaj kasy.

To na szybko tyle :hello:

Katalogowanie to dopiero początek, wstęp do procesu linkowania. Zdobywaj kolejne linki. Cała sztuka polega na wykazaniu się jak największą pomysłowością i kreatywnością.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Weź sobie katalogi z ranking.pl większość płatna, ale na pewno są wartościowe. Potem masz listę katalogów na https://www.katalogiseo.info/, liczy się PR, BL, site, mała ilość linków wychodzących. Poszperaj. Mniej wartościowe katalogi przejdź automatem.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności