Skocz do zawartości

Bezpieczeństwo Zakupów Przez Internet

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądarkach, Wojtku :dirol:

No wlasnie :D Mala pomylka. Godaddy ma tylko dobre bo tanie domeny. Co do SSL ten co polecilem wyzej jest bezkonfliktowy sam go troche przetestowalem. A co do ceny to chyba ma jedna z najlepszych.

Nawet gdy ktos dzis mowi nie oplaca sie miec certyfikat itp to jest w bledzie. Dane osobowe, adresowe tez sa cenne i moga zostac wykradzione. A pozatym pozycje buduje sie mozolnie a ltawo ja nadszarpnac.

A moim zdaniem Ci ktorzy beda od razu mieli dobre podejscie do budowania skelpu pozniej beda mieli mniej roboty :( A konkurencja bedzie sie pocic jak wprowadzic SSL teraz.

Check email deliverability tool Maildog

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja dzisiaj dostałem własnie taki email

I am hesitant to submit my credit card info online. Do you have a secure server? Can I fax it to you instead so you can process my order? Better yet, can I mail you a check?

Jak widać ludzie mają pojęcie o tym, że są *bezpieczne serwery*, ale nie wiedzą czym to się je. :(

Chyba będę musiał jednak sobie wstawić taki obrazek na pół strony, że serwer jest *bezpieczny* :)

P.S. Do Polski to dojdzie szybciej niż za 50 lat. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności