Skocz do zawartości

Wewnętzrny SWL.. który lepszy?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

niestety teraz to ja nie mogę sie do ciebie dostać od tygodnia..

No cóż - troszkę przesadzasz - przez ostatni tydzień rozmiawialiśmy : 19 stycznia (2x) , 21 stycznia plus przeprowadziliśmy dwie długie rozmowy przez skype :D

Szkoda, że piszesz takie rzeczy na forum, w momencie gdy sam w pewnym momencie wspomiałeś, że nie przeczytałeś nawet manuala, który w większości opisuje sprawy, o które do tej pory pytałeś.

Jak tylko znajdę chwilę, sprawdzę dogłębnie na czym polega problem, który dziś zgłosiłeś.

Poza tym takie rzeczy lepiej poruszać w wątku o linksystemie aby nie zaśmiecać forum.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja powiem tak, ze generalnie fajnie ogólnie działa mimo kilku błędów ( jak dla mnie oczywistych).

Produkt jak każdy nie jest doskonały, lecz patrząc na to ze to nie jest wersja darmowa support musi być dość na konkretnym poziomie.

Poprawki daje na bieżąco, wiec podejrzewam ze kolejne wersje będą jeszcze lepsze, mimo ze nadchodzi darmowy wewnętrzny swl podnoszcy poprzeczkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności