Skocz do zawartości

Cennik w katalogach

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Cennik nei z tej ziemi :P

* opłata za wyświetlanie linku www (9,90 zł brutto),

* opłata za wyświetlanie e-mail (2,00 zł brutto),

* opłata za opcję drugą, trzecią, czwartą i piątą kategorię branżową (4,00 zł brutto za każdą),

* opłata za opcję obrazek - logo (4,99 zł brutto),

* opłata za wyświetlanie telefonu (4,99 zł brutto),

* opłata za wyświetlanie fax (4,99 zł brutto),

* opłata za opcję baner/ikonę (4,00 zł brutto),

* opłata za opcję dodanie galerii 5 zdjęć (9,90 zł brutto)

* opłata za opcję lokalizacji firmy na mapie (4,00zł brutto)

padam ... może zaczne też tak żadac opłatę za poprawki, za złe kodowanie, za spam ... :)

edit: a za odśnieżanie 100 zeta za cm kwadratowy buhahaahhaah - dzisiaj wam sie upiecze ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

przy takim cenniku powinienem już mieszkać w willi i mieć służbę :)

100 zeta za wpis razy powiedzmy 30.000 :) aleee.. w totka grać nie muszę :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

branżowe, np. ślubne katalogi wszystkie tak mają. Poniżej 100 zł za rok ciężko coś znaleźć:) I ludzie się na to łapią. Ja kiedyś robiłem testy. Wydałem około 1k zł na reklamę w tego typu katalogach i miałem może ze 50 przejść na stronę. Ale faktem jest, że w moim przypadku wystarczy, żeby z tych 50 osób jedna podpisała umowę a ja mam już dwukrotne przebicie, także wszystko zależy od branży.

także wszystko zależy od branży.

to święta prawda

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

a z jakiego katalogu ten cennik ?

Po wklejeniu do googla 3 pierwszych linijek tego cennika znajdziesz odpowiedź. Wyskakują dwa wyniki wyszukiwania - ten wątek i sam katalog.

Znaczy: dobrze się indeksuje - dodać do cennika! ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności