Skocz do zawartości

3D flash + CMS TYPO3 Portfolio

GrzegorzBanka

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne efekty mają swoją cenę :) :

- wolno się wczytuje i czasem muli jak chodzi ...

- osoby mniej cierpliwe od razu będą chciały przejść dalej i klikną portfolio, które się otwiera przykrywając efekty ... a efekty, których już nie widać, nadal mulą przeglądarkę ...

- u mnie (FF 3.5) przycisk OK, który ukrywa pop-upik z "Portfolio", raz chodzi raz nie ...

... po animacji, samo 3D, strona już nie wygląda atrakcyjne ... tzn. ja wiem, że nie jest łatwo wykonać stronę w 3D (z powodu samego wykonania animacji 3D ;) ), ale skąd ma to wiedzieć użytkownik :) ... wejdzie i zobaczy skromną grafikę, która mu przycina i efekt 3D w niczym nie pomoże :)

Moim zdaniem kolejna strona w kategorii "Przerost formy nad treścią" B)

Pozdrawiam B)

Hmmmm, chciałeś pokazać w portfolio jaki to jesteś super w 3D?

Ja to docenie nawet bardzo, kolega wyżej doceni.

Ale 90% osób wchodzących na stronę

wyłączy stronę już w czasie długiego ładowania się

Po drugie, ja stawiałbym na przejrzystość, a tu wyszedł właśnie jak napisał kolega wyżej, przerost formy nad treścią

Po trzecie klikam na kontakt, jest Sobota godzina 20.00 potrzebuję pilnie strony, mam 10tys. zł na ten cel. Nie zadzwonię do Ciebie, bo zastrzegasz sobie, kontakt tylko od pn do pt, no a w wyjatkowych sytuacjach sobota, ale do 15.00. I 10tys. wpada na inne konto :D

podobaja mi sie strony z portfolio, ale ogolnie bym nie czekal na zaladowanie strony bo wszystko trwa za dlugo. samo portfolio nic mi nie mowi czy jestes dobry czy nie w projektowaniu stron, no moze ze robisz nieczytelne strony. tak wiec ogolnie na minus.

nie odpowiednia strona na portfolio

a wszedlem jeszcze raz na strone, takie pytanko, dlaczego na stronach z twojego portfolio sa odnosniki do innych jako wykonane przez inna firme?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności