Skocz do zawartości

Katalog Syf - Odnowienie

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

25 TYSIĘCY unikatowych odwiedzin dziennie!!! :) Jeśli ten ruch nie jest sztucznie nabijany, to serwis (zwłaszcza domena) może być warty naprawdę sporo, więc zmiana adresu byłaby zabójstwem!

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Nie wspominając, że ma bardzo dużo zaindeksowanych wpisów w Google. Nie rób sobie krzywdy zmianą adresu, serwisu itp.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

ale po co chcesz ruszać ?

polecam SEOKata - 301 ze starych linków na nowe. Tylko, że od razu radze trochę SEOKa przeczyścić np ze zbędnych statów PR, TOP10 i innych... General na pewno chętnie pomoże przy zmianie skryptu ;)

na poczatku możliwe że wszystko siądze ale po zaindeksowaniu TAGów dedyk będzie za mało. Ja obecnie mam w jednym katalogu blisko 1,5 MIO tagów :D

Mozna pomysleć o INDEXU - ale tylko pomyślec ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chcialem ten odsprzedac i zrobic calkiem nowy unikalny itd... no ale jednak zostane. Co do ruchu na stronie to jest po 200 do 300 UV a alexa pokazuje raczej miesiace. Ruch jest nawet spory jak na katalog ale to jest darmowy wiec nie ma sie co dziwic a chce zrobic platny i epwnie ruch troche zmaleje.

nie rób płatnego - powieś reklamę w popupie ;) opłaci się :)

zmieniłbym politykę podejścia do nowych wpisów ale ... nie będę robił wykładów :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Alexa często jakoś zawyża średni ruch na dzień: 38 tyś unikalnych z czego jest zawyżony tak naprawdę masz ok. 6-10 tyś uq, więc i tak działaj właśnie na tej domenie. A czy masz statystyki tych 200 do 300 UV, bo moim zdaniem masz więcej uq. Podejrzewam, że połowę ruchu generują boty, spamerzy i inne seo submittery, więc jak zmienisz mechanizm strony to ludzie będą musieli na nowo robić automat do Twojego katalogu lub nie, na pewno ruch po czasie zmaleje, będziesz miał mniej zapewne zgłoszeń nowych wpisów, ale i ten sztuczy ruch się zmniejszy.

pewnie strasznie głupie pytanie ale gdzie alexa pokazuje ilość UU? :P

Alexa nie pokazuje bezwzględnej ilości unikalnych wizyt, a jedynie pozwala porównać popularność danej strony z innymi stronami. Tak też oszacowałem ilość odwiedzin omawianego katalogu: wpisałem adres katalogu i mojej strony, której znam dokładne statystyki, wykresy Alexy niemal nałożyły się na siebie, stąd wniosek, że skoro moja strona ma 25 000 unikalnych odwiedzin dziennie, a na Alexa jej popularność pokrywa się z popularnością katalogu, to tenże katalog również musi mieć bardzo podobną ilość odwiedzin. Niestety, jak widać, szacunki okazały się nietrafione, bo z niewiadomych przyczyn Alexa znacznie zawyżyła popularność omawianego katalogu (być może z powodu działalności różnych robotów).

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności