Skocz do zawartości

Wyniki wieczorne wyniki poranne

adrians

Rekomendowane odpowiedzi

Od ładnych kilku dni na części pozycjonowanych słów (tych bardzo oblegany) odnotowuję dziwną tendencję zmiany wyników. Wygląda to tak, że rano jestem na jakimś 12-15 miejscu a wieczorem 6-9 przy innych frazach jest znów odwrotnie rano lepiej wieczorem gorzej. Dziwi mnie ta systematyczność. Czy ktoś też coś takiego zaobserwował?

Również od kilku dni widzę różnice w wynikach w zależności od pory dnia. Jednak zauważyłem to dla głównie dla zapytań site. Zdarza się, że dla niektórych stron site wskazywany wieczorem jest inny (zwykle większy).

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

To nie jest nic nowego wyniki tak potrafią latać, często pomaga dodanie większej ilości linków stałych stabilizujących pozycję serwisu.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Rano pierwsza babeczka pisze do mnie: "o jak fajnie mamy 6 miejsce !"

Wieczorem druga babeczka pisze: "szkoda że znów 15..."

:pytajnik:

Trochę to faktycznie zaczyna być denerwujące, tym bardziej że strona dostała naprawdę porządnymi tematycznymi linkami ze stron top 10 na daną frazę. A konkurencja siedzi dwa miejsca niżej i linkuje się jakimiś śmieciowymi SWL-ami.

Wydaje mi się że wiek zaczyna odgrywać coraz większe znaczenie, ma ktoś inne teorie ?

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Wydaje mi się że wiek zaczyna odgrywać coraz większe znaczenie, ma ktoś inne teorie ?

Też mi się tak wydaje i to aż do przesady wręcz. Może też wiek linów mieć obecnie większe znacznie. To pewnie uboczne albo i nie :) efekty walki z slwami.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności