Skocz do zawartości

domeny regionalne gdzie zarejestrowac ilosci hurtowe?

czaysoon

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie, gdzie rejestrowac ilosci hurtowe domen regionalnych, okolo 100 na tydzien, bez przedłużania, i nie polecajcie az.pl bo tam mnie szlak bierze! jak za każdym razem

"Błędy walidacji:

*Nie podano organizacji dla rejestranta

*Nie podano organizacji dla kontaktu technicznego"

wymagania to hurtowa rejestracja i w miare szybka zmiana dns.

u mnie raz na dziesiec razytez jest ok, ale mnie dobija jak musze recznie wklepywac kazda domene do rejestracji,

problem polega na tym, ze w polu "Dane Rejestranta kopiuj dane kontaktu technicznego" kopiuje dane oraz w polu "Dane osoby technicznej kopiuj dane Rejestranta" kopiuje dane, podaje dnsy, klikam rejestruj i wtedy zazwyczaj w polu Rejestran i Kontakt techniczny nie ma moich danych, wpisywanie reczne tez nie pomaga, pisalem do az ale oni maja gdzies kontakt z klientem mimo, ze jestem partnerem S1000.

w MasterNET.pl w panelu Klienta masz formularz gdzie podajesz jednocześnie max 15 nazw domen, po wyszukaniu zaznaczasz które chcesz rezerwować, klikasz zamów i to wszystko ;)

Jak opłacasz jednocześnie większą ilość domen to napisz BOK firmy w celu negocjacji cen ;)

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

do az ale oni maja gdzies kontakt z klientem mimo, ze jestem partnerem S1000.

Jakbym byłem klientem S0 i wyjeżdzałem z domenami do masternet to dali mi status S200 za free , gość który do mnie dzwonił był bardzo kompetentny i konkretny.

Nie chcę mi się wierzyć że będąc partnerem S1000 jesteś przez nich tak traktowany.

Oni dobrze traktują klientów wiem z doświadczenia ;)

Musisz mieć jakiegoś pecha.

gdzie rejestrowac ilosci hurtowe domen regionalnych, okolo 100 na tydzien, bez przedłużania,

Ja rejestrowałem zawsze w cal.pl - napisz do nich, a dadzą naprawdę atrakcyjne ceny.

Możesz na maila podać domeny i zarejestrują.

w miare szybka zmiana dns.

Piszesz im w mailu jakie mają być. Jednak jeżeli zostawisz ich dnsy i zrobisz przekierowanie po IP to dadzą niższą cenę.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności