Skocz do zawartości

sklep internetowy

lapis

Rekomendowane odpowiedzi

1. dlaczego ktos mialby sie bac kupowac w tym sklepie-jakis racjonalny powod prosze

https://kismetstore.co.uk/contact_us.php/ wiarygodność jest zerowa tym bardziej ze w obecnych czasach powstaje cała gama fikcyjnych sklepów

Zobacz jak wyglądają sklepy https://www.templatemonster.com/ecommerce-templates.php

Marketing internetowy dla firm

ja już chyba nie muszę tłumaczyć mojej opinii dostałeś linka jak powinny wyglądać sklepy

Moge zrozumiec, ze komus nie podoba sie grafika, kolory, uklad strony itp. Ale pisanie, ze moj sklep to moze byc przekret, to troche nie tak. Mam na stronie opcje platnosci paypal, co znaczy, ze paypal zprawdzil moj adres, moja wiarygodnosc, moje konto w banku. Konto w banku zakladaja na podstawie legalnych dokumentow. Strona jest nowa, moze miesiac temu wrzucilam ja do google. Jestem baaardzo zawiedziona waszymi opiniami, bo jeszcze raz powtarzam, moge przyjac kazda krytyke, ale pianie o przekretach, to juz troche chamskie. wrzuc jeden z drugim nazwe mojej domeny na whois, a zobaczysz wszelkie moje dane. No nie wiem, kto podaje imie nazwisko i adres, jak chce zrobic przekret. dziekuje bardzo

ale w obecnym stanie sklep wygląda tak że nie zachęca do kupowania, raczej wygląda jakby ktoś go zrobił dla wyciągnięcia kasy ;D

zmień ten wygląd i zgłoś się ponownie.

Faktycznie, ceny na stronie mam takie, ze tylko zrobic przekret i uciec-w granicach 70 pensow do moze 3 funtow.

nikt nie powiedzial ze to przekret, tylko ze wyglada tak nie profesjonalnie, iz strach cos kupic, szczegolnie iz w obecnych czasach co chwile sluszy sie o stronach, ktore sa tylko po to by wyludzic kase. a z paypalem to zaden argument.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Strona wyglada nieprofesjonalnie, nie rozumiesz? Pierwsze wrazenie jest bardzo wazne. Taka strone moze zrobic gimnazjalista,a chodzi o to zeby pokazac klientowi, ze zainwestowalo sie troche kasy w sklep. Jezeli kasy layout dla sklepu nie masz to chyba mozesz podarowac sobie e-biznes bo wtedy juz calkowicie jestes malo wiarygodny. Pozostaje handlowanie na allegro. Nikt nie mowi tego po to zeby Cie urazic lecz po prostu tak to wyglada. Na poczatku tez ciezko bylo mi pojac krytyke ludzi z zewnatrz na temat wygladu stron ale teraz wiem, ze to bardzo wazne. Grunt to estetyka, nie musi byc cudownie.

• 3 tygodnie później...
Strona wyglada nieprofesjonalnie, nie rozumiesz? Pierwsze wrazenie jest bardzo wazne. Taka strone moze zrobic gimnazjalista,a chodzi o to zeby pokazac klientowi, ze zainwestowalo sie troche kasy w sklep. Jezeli kasy layout dla sklepu nie masz to chyba mozesz podarowac sobie e-biznes bo wtedy juz calkowicie jestes malo wiarygodny. Pozostaje handlowanie na allegro. Nikt nie mowi tego po to zeby Cie urazic lecz po prostu tak to wyglada. Na poczatku tez ciezko bylo mi pojac krytyke ludzi z zewnatrz na temat wygladu stron ale teraz wiem, ze to bardzo wazne. Grunt to estetyka, nie musi byc cudownie.

Widze, ze moja strona poruszyla kogos do glebi i zostalam umieszczona w antygalerii https://cssship.net/antygaleria. Ciekawe, jak ludzie oceniaja ta steone antygaleria? Dobra kolorystyka? Autor postaral sie o dobra jakosc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności