Skocz do zawartości

Wybór konkretnej domeny na sklep

lubicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Domenę wybieram dla sklepu z suplementami diety / produktami pochodzenia naturalnego.

Z poprzedniego tematu wiem że domeny .tk odpadają.

Pozostało .pl oraz .com.

Założyłem nowy wątek aby dyskusja była w nim na jeden temat.

Mam mały problem z odpowiednim doborem domeny. Mam wiele pomysłów, wiadomo jedne lepsze drugie gorsze -> im więcej wymyślam tym bardziej nie mogę się zdecydować. Dlatego zdecydowałem się aby poddać moje pomysły Waszej opinni i posłuchać porad, które bardzo możliwe, że pozwolą ostatecznie zdecydować jaką domenę wybrać.

Przez myśl przeszły mi takie oto domeny:

(....)

Za poradą Xann'a niestety nie mogę ich pokazać-> temat do kosza

Czy Waszym zdaniem słowo suplementy kojarzy się pozytywnie czy raczej jak coś dla "pakerów" ? Lepiej modnie czy zdrowo- tyczy się domen oczywiście.

Zapraszam do dyskusji i proszę o porady.

Niektórzy rejestratorzy oferują usługę testowania domeny. Rejestrujesz ją za darmo na dwa tygodnie. Po tym czasie możesz ją opłacić i normalnie użytkować, albo nie opłacać i wtedy wraca do puli wolnych domen. Możesz wybrać twoim zdaniem najlepsze domeny, zarejestrować je na okres próbny i poddać pod dyskusję na forum.

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

Maciek 2BE.PL napisał(a):
Niektórzy rejestratorzy oferują usługę testowania domeny. Rejestrujesz ją za darmo na dwa tygodnie.

Czym innym są testy domeny od jej rezerwacji. Za darmo można domenę tylko zarezerwować, a nie zarejestrować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności