Skocz do zawartości

Nierosnąca ilość BL

michal24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Od 4 miesięcy linkuje stronę za pomocą SEOAdder. Na samym poczatku dodawałem do około 5-10 katalogów przez ten program. Przez ostatni miesiąc wkurzyłem się i zaczołem dodawać około 20-30 katalogów dziennie. Oraz preslle około 2 dziennie.

Dlaczego BL ciągle stoi mi w miejscu bądź porusza się w przedziale 155-170. Powinno być zdecydowanie więcej do tego czasu

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...+URL&fr=sfp

Chyba filtra nie dostełm gdyż na wszystkie frazy pokazuje się albo w TOP10 albo w TOP20.

Mozecie pomóc?

Gdzies czytałem że jeśli dodaje do tylu katalogów to muszę to kontunułowac a google kiedyś puści.

Pozdrawiam

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

1. Możliwe , że dodajesz do śmieciowych katalogów co w przypadku SEOAddera nie jest nowością.

2. Podlinkuj wpisy poprzez SWL kiedyś wyszukiwarka chwyci.

3. Czekaj :)

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

1. Możliwe , że dodajesz do śmieciowych katalogów co w przypadku SEOAddera nie jest nowością.

2. Podlinkuj wpisy poprzez SWL kiedyś wyszukiwarka chwyci.

3. Czekaj :)

A jak mam podlinkowac wpisy które sa w katalogach obcych internautów przez SWL. Swl jeszcze się nie bawiłem ale weim zę to system wymiany linków. Możesz przybliżyć temat?

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

@'michal24' - to że katalogujesz stronę automatem nie znaczy zę twoje wipisy są tam faktycznie, spawdzaj sam czy dodany wpis jest faktycznie dodany w katalogu i dopalaj wpis SWL np e-weblinkiem dając 500-1000 pkt na 10 dni to spowoduje ze wpis zostanie zaindexowany

Marketing internetowy dla firm

@'michal24' - to że katalogujesz stronę automatem nie znaczy zę twoje wipisy są tam faktycznie, spawdzaj sam czy dodany wpis jest faktycznie dodany w katalogu i dopalaj wpis SWL np e-weblinkiem dając 500-1000 pkt na 10 dni to spowoduje ze wpis zostanie zaindexowany

A czy to się opłaca?

Na śmieciowy link wydawać kasę?

Przecież 500-1000 punktów trochę kosztuje

W jakim celu podlinkowuje siędany wpis SWL?

W takim aby go zaindeksował czy w takim aby była silniejsza moc z takiego wpisu?

w jednym i drugim celu aczkolwiek smieciowatym katalogom nawet swl nic nie da, zacznij katalogowac recznie bo automat wszystkiego nie zalatwi

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Dokładnie kolego, wyszukaj sobie w spisie Mara wartościowych katalogów i zacznij do nich dodawać mądre wpisy z indywidualnymi opisami, bo automaty w większości przypadków albo nie dodają do katalogów bo katalogi nie istnieją lub nie ma kategorii w katalogach itp.

Inwestycja w SWL to dobra forma, ale nie na dłuższą metę zwłaszcza w indeksowaniu wpisów z śmieciowych lub zbanowanych katalogów :D, zainteresuj się również dodawaniem do wartościowych precelków (nie podam Ci listy wartościowych bo nie mam) co ciężko Ci będzie znaleźć darmowe, moderaowane solidne precelki, gdyż w większości przypadków są płatne. Linki z preleków możesz śmiało podbijać SWL'ami.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności