Skocz do zawartości

Darmowy system wymiany linków SWL

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

parę rzeczy mi nei pasi ale to pewnie trzeba poczekać aż wyjdzie full wykaz co gdzie i jak

jestem zainteresowany chyba nawet nabyciem wersji full - pamietac o całym zapleczu trochę cięzko :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przepraszam że nie odpowiadam na poszczególne pytania osobno ale za dużo pytań naraz :pytajnik: więc odpowiem zbiorczo.

Ograniczenie z przydzielaniem linków na tylko 200 podstronach wynika z kilku faktów między innymi:

- założenie jest takie że system FREE jest dla osób które nie dysponują dużymi finansami i zapewne nie mają też ogromnych stron (tak bardzoooo ogólnikowo)

- więcej podstron po co to komu jak i tak G pewnie tego nigdy nie zaindeksuje (rozmowy w SWL ogólnodostępnych dostałem linka na nie zaindeksowanej podstronie lub na 404)

- system ma minimalnie obciążać serwer gdzie się będzie znajdował i tak dla przykładu 200 podstron x 100 domen x 5 linków na podstrne = ?? z tym ma sobie radzić każdy serwer

- system jest używany prze zemnie i jakoś nie odczułem potrzeby zmiany tego chodź na potrzeby PiO i tak już zmieniłem wartość 100 jaka jest u mnie na 200 i wyżej nie będę raczej zmieniał bo po co mi pytania że serwer nie wyrabia a miało działać na każdym hostingu - rozumie że są osoby które mają mocne maszyny i jeśli z ich strony będzie zapotrzebowanie na wersję wysportowaną ze zniesieniem tego limitu taką otrzymają zapewne ale bez gwarancji dla stabilności panelu

Przypominam jeszcze raz to jest mój działający system który dostosowuje do potrzeb PiO a nie piszę od podstaw dzięki czemu jest za FREE a za suport nie żądam jakiś astronomicznych kwot

Rożnica pomiędzy innymi systemami a moim jest taka że jest za FREE a płatność nie jest za soft tylko za suport - a to jest spora różnica

Sprawdzanie czy linki się wyświetlają na stronie to przywilej publicznych systemów gdzie są oszustwa tu raczej tego nie ma :D - nie myślałem o tym bo tego nie potrzebowałem - czy strona działa czy nie wykorzystuje darmowe narzędzie na PC do monitorowania domen

Demo - hmmmm przecież jest wersja FREE. Jeśli komuś szkoda 5 zł przeznaczyć na pomoc innym nie ma czego szukać u mnie (nie lubię hipokrytów)

Monitoring stanów stron jak site etc dotyczy stron linkowanych (po co kontrolować strony linkujące - chyba każdy wie co ma w systemie ;) )

Zmiany czasów sprawdzeń w wyszukiwarkach są ustawione domyślnie ale mogę o tym pomyśleć

Linki są przydzielane tylko do 200 podstron

"ograniczenie" do 300 domen wynika z założenia że system ma być stabilny i jak pisałem wcześniej (na samym początku) z czystej matematyki - a tak na marginesie jak kogoś stać na 300 i więcej domen to nie stać na własny system ?

Sorry jeszcze raz za bałagan w mojej odpowiedzi ale każdy zainteresowany wie co jest do czego. Tak jak też pisałem na wstępie system jest za FREE i chce go rozwijać ale to wymaga czasu a czas to pieniądz więc tak naprawdę rozwój systemu będzie zależał tylko od osób które wykupią suport i tym samym wpłyną na rozwój systemu. I tutaj będzie właśnie haczyk między wersją FREE a suportowaną (aktualizacje i częstotliwość ich udostępnienia) - to od razu jest odpowiedź na pytanie co to za rozgraniczenie wersja suportowana i nie ;)

Osoby chętne do testów BETA proszę wysyłać do mnie PW w temacie wpisując BETA TESTER

PS:

Odpowiedzi trochę z humorem należy traktować i nie złościć się na określenia związane z kasą - każdy ma swoje powody dlaczego nie ma czy ma i szuka czegoś innego i w to nie wnikam

PSII:

Osoby które mają wykupioną już licencję na inny prywatny SWL będą mogły liczyć na zniżkę przy zakupie suportu (cena nie ustalona ale na pewno będzie to min 20% a max 50%) - szczegóły przedstawię w dniu premiery

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Rożnica pomiędzy innymi systemami a moim jest taka że jest za FREE a płatność nie jest za soft tylko za suport - a to jest spora różnica wykupią

Różnicy tu akurat nie ma żadnej!

Demo - hmmmm przecież jest wersja FREE.

To jest czy jej nie ma? Jeśli jest to proszę o odpowiedź na pierwsze pytanie w topicu: gdzie i komu przedstawić dowód wpłaty?

ok to ja jako osoba, która wykupi wersję "płatną" zgłaszam dwie potrzeby już w tym momencie:

- większy limit niż 300 domen (bo te 200 podstron może w sumie zostać to i tak sporo miejsca do rozdzielenia linków, tylko na jakiej podstawie te 200 podstron jest wybieranych?Losowo?),

- oczywiście w prywatnym swl'u nie ma oszustw z emisją linków ;) chodzi o jednoczesny monitoring co się dzieje z podpiętymi stronami linkującymi (żeby wszystko mieć w jednym miejscu). Wystarczyło by żeby system sprawdzał to raz na dobę: jeśli jest w porządku dana domena ma status "OK", jeśli coś jest nie tak: "Błąd" i możliwość ręcznego sprawdzenia danej domeny (kliknięcie w odpowiedni link przy danej domenie)..

Ja z kolei uważam, że monitoring stron linkowanych (site, BL, PR) jest niepotrzebnym dodatkiem, który jakieś obciążenie pewnie robi. Można z tego zrezygnować a bardziej przydatne będzie zwiększenie limitów domen i wspomniany monitoring aktywności stron linkujących. ALe to moje prywatne zdanie wynikające z potrzeb.

własnie. jak dla mnie to wystarczy rozdawanie linkow a monitorowanie pozycji wolałbym wyłączyć - mam andzieję ze są opcje wyłączania wszystkiego co zbędne ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Wojciech Łuczak jak sam tytuł wskazuje - Darmowy system wymiany linków SWL, SWL dla własnego zaplecza. Jak będzie już udostępniona ver publicznie to będą też podane detale co i jak zrobić żeby otrzymać soft za FREE wraz z regulaminem

@qazy - monitorowanie w sumie jest ;) bo każda strona raz dziennie łączy się z panelem wiec wystarczy dodać ptaszka przy niej i mamy info czy jest on-line czy off (czerwony nie było połączenia a zielony było) - oto Ci chodzi ?

Podstrony są zliczane według zgłoszeń przez wywołanie skryptu wyświetlającego linki

Co do twoich potrzeb do tego będzie osobne forum i tam każda osoba która będzie miała wykupiony suport będzie mogła się wypowiadać - nie tutaj :)

@mmarek - nie ma max linków obecnie nie ma projektów jest tylko segregowanie

@zgred - jeszcze nie ustaliłem na 100% co będzie w wersji FREE

Przypominam ten temat jest założony w celu wysłuchania waszych pomysłów co do funkcjonalności samego systemu w wersji FREE a nie rozmowy na temat wersji suportowanej. W dniu premiery oba systemy będą identyczne i proszę o tym pamiętać. Wszystkie detale na temat co i jak i różnic będą podane w dniu premiery systemu.

Fajnie - nie będę się musiał pocić z pisaniem własnego systemu.

To czego mi trzeba jak na razie widzę że jest zawarte.

Jedno pytanie czy nie będzie żadnych problemów przy przejściu z wersji Free na Full?

Pytam bo nie wiem czy jest sens bawić się w opcje Free.

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

@sphinx - skłamał bym mówiąc że na 100% wszystko będzie OK - nie jest to dobrze przetestowane i szybko nie będzie. Dopóki wersje będą identyczne to nie będzie problemu, a później dołożymy wszelkich starań żeby działało (w umowie będzie zapis że tego nie gwarantujemy)

Wersja FREE nie będzie mogla być updatowana do wyższych czyli np 1.0.0 FREE nie zrobisz update do 1.1.0 FREE wersji natomiast wersja suportowana jak najbardziej tak. Wersja FREE będzie mogla tylko być aktualizowana o poprawki krytyczne ale nie już o dodatki które wyjdą w późniejszym czasie (jedyna opcja wymiany softu FREE na nowszą wersję będzie wgranie od nowa wszystkiego i utrata starych danych) - jeśli będą dostępne

Wersja FREE nie jest suportowana i nowe wersje będą ukazywać się rzadziej niż wersja suportowana oraz nie będziesz miał wpływu na rozwój projektu

Tak wiec sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co Ci się bardziej opłaci FREE czy suport

Jestem chętny jako tester. Doświadczenie (duże zaplecze itd.) mam ;-) Mimo młodego stażu.

P.S. 300 stron robię zazwyczaj do południa.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

@LuckySpamer - po nicku i ilości domen jaką się posługujesz myślę że bawisz się w spam - System zarówno w wersji FREE jak i z suportem będą tak skonfigurowane aby nie działać na spamach i stronach adultowych poprawnie (blokada sporej ilości słów wykorzystywanych w tych celach)

Nie do konca ;) Mam też porządane SEO-WHITE stronki. Nie warto sie ograniczac do samego spamu.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

468x60.gif

Wtf. "System zarówno w wersji FREE jak i z suportem będą tak skonfigurowane aby nie działać na spamach"

Google nie umie a wy umiecie blokowac spam ;)

468x60.gif

Prędzej czy później Google każdy spam znajdzie ;) lub ktoś znajdzie i podpowie Google.

A tak już bez OFF jasne że 100% skuteczności nie będzie soft miał ale będzie zapis o tym w umowie oraz na pewno fraz adultowych nie wypromujesz ,a co do samego spamu to już inna bajka jak będzie skuteczny czy też nie, ale to wyjdzie wszystko w praniu - spamów jest wiele rodzajów i mnie interesuje tylko kilka typów o których każdy zostanie poinformowany na głównej stronie projektu (ps: podobno każda strona zaplecza to spam ;) tak więc nie popadajmy z skrajności w skrajność)

Więcej nie odpowiadam na pytania związane ze spamem i adultem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności