Skocz do zawartości

Darmowy system wymiany linków SWL

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@qazy - monitorowanie w sumie jest ;) bo każda strona raz dziennie łączy się z panelem wiec wystarczy dodać ptaszka przy niej i mamy info czy jest on-line czy off (czerwony nie było połączenia a zielony było) - oto Ci chodzi ?

tak, to w zupełności wystarczy.

Co do twoich potrzeb do tego będzie osobne forum i tam każda osoba która będzie miała wykupiony suport będzie mogła się wypowiadać - nie tutaj ;)

ok, zatem czekam :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś pozwoliłem sobie wysłać kilka zapytań do bardziej znanych firm hostingowych o udostępnienie kont hostingowych dla beta-testerow aby upewnić się że panel będzie działał poprawnie na hostingach współdzielonych z innymi userami aby wyeliminować ryzyko zawieszenia konta na danym hostingu. Z racji że wiemy wszyscy jak bardzo niebezpieczne może być takie zablokowanie konta moje posunięcie wydaje się być dobrym rozwiązaniem i gwarancją że będzie działać poprawnie od firm trzecich a nie tylko obiecanki producenta że będzie działać.

Liczę na to że takie podejście do tematu sporo problemów rozwiąże zanim się pojawią

Zakładam ze nie każda osoba tutaj ma VPS lub dedyka i to założenie wydaje mi się słuszne

Gwarancja na działanie będzie tylko udzielona na serwery na których dokonaliśmy testów

PS: Jeszcze 2 miejsca na beta testerów są wolne

Dodano:

W niespełna 5 min 2 firmy już udzieliły mi pozytywnych odpowiedzi - bardzo szybka reakcja co świadczy na plus dla nich oraz że testy będzie można naprawdę dobrze wykonać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

W sumie w wiekszosci firm mozesz testowac hosting przez 14 dni bez oplat, wiec nie musisz wysylac jakies specjalnego zapytania do nich :P

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Już jedna firma napisała żebym spadał i u nich nie mam co szukać więc raczej lepiej jest napisać zapytania - a jak jest porozumienie to przy wspólnej pomocy można rozwiązywać problemy i dostosować się co jest kluczowe w fazie testów - mieć informacje od administratora co soft robi na ich serwie i ile czasu np wykonują się jakieś zapytania - optymalizacja

Dokładnie tak będzie - będziemy na bieżąco informować które hostingi są OK , z którymi trzeba uważać oraz które odmówiły współpracy lub aplikacja nie działa poprawnie

W dniu premiery na pewno będą już podane takie informacje. Mamy nadzieję również że Hostingi OK dadzą nam kupony rabatowe na swoje usługi które będziemy mogli dawać użytkownikom systemu (2 firmy wstępnie wyraziły już taką możliwość) więc jestem dobrej myśli.

Liczę na to też że Wy jako użytkownicy też docenicie nasze starania i zaangażowanie w rozwój tego projektu i suport (nie jesteście pozostawieni sami sobie) i ilość wykupionych suportów będzie wystarczająca na opłacenie osoby odpowiedzialnej za ten projekt i będzie on nadal rozwijany, a nie umrze śmiercią naturalną jak większość projektów na PiO, ale to już od was zależeć będzie

Pewniaki jakie będą w wersji FREE jeśli chodzi o linki

Ustawienia linków przydzielanych na stronach linkujących:

- kategoria stron linkujących

- czas wyświetlania linka 30, 60 , 90 dni

- przydzielanie linka na strona główna, top 20, pozostałe

- przyrost linków na dobę

- w obrębie jednej domeny będzie max 5 linków do tego samego adresu

- priorytet linków

- priorytet słów kluczowych w linkach

- informacja o ilości linków przydzielonych

- przeglądanie listy lokalizacji

- usuwanie poszczególnych linków

- możliwość wyświetlania każdego linka w innej lokalizacji na stronie wyświetlającej

Te opcje nie ulegną zmianie - można powiedzieć wręcz że to pewniaki

- czas wyświetlania linka 30, 60 , 90 dni

Niektóre "szkoły" pozycjonowania mówią o tym - że moc linka wzrasta z czasem. Tak więc po co tracić tą "moc" po 30/60/90 dniach? Nie będzie opcji "dożywotniego" linka ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

chciałbym miec opcję dożywotnią z ktorej będę korzystał :D chyba że co 90 dni bedzie przydzielał to samo ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wieczne linki trochę mogą być problematyczne bo jeśli podepnę do systemu np 10 domen to na wszystkich stronach głównych mogę mieć zaledwie 50 linków na top 20 to już 20 x 10 x 5 = 1000 lokalizacji (pozostałe podstrony to już mi się nawet nie chce liczyć) Oczywiście opcja dożywotnich linków ma sens jak mamy duże zaplecze ale to już wtedy będzie raczej potrzebna wersja suportowana :D

no jestes w błędzie ... ja takie chce przy małych zapleczach :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zostało to dopisane do dodania dla wersji FREE przy pierwszym update dla systemu - nie będzie dożywotnich linków w wersji FREE podczas startu pierwszej publicznej wersji (brak czasu na testy dla wersji FREE aby wyrobić się w czasie)

W wersji free mogą być czasówki - jak spodoba mi się - kupię wersje supportową. Ja używałem webtolsa, LinkSystem, LYNK i powiem - że żaden z nich nie zaspokoił moich wymagań w 100%. Każdy ma jak dla mnie jakiś "poważny" nazwijmy to błąd - który nie pozawala mi używać systemu na większą skale.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

@zoozool - na dniach

@Ptaq - może coś więcej na temat błędów - możesz napisać na PW jak nie chcesz publicznie - ten temat sluży właśnie wysłuchaniu waszych wskazówek co dodać lub co usunąć oraz trze go się wystrzegać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności