Skocz do zawartości

Katalog stron nowej genracji - informacje o premierze, oferta specjalna, prezenty

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

W grudniu 2009 roku mieliśmy przyjemność poinformować Użytkowników Forum.Optymalizacja.com o rozpoczęciu prac nad nowym katalogiem stron internetowych i zaprezentowaliśmy pierwszą odsłonę, której nadaliśmy status "beta". Prezentacja naszego projektu zainicjowała bardzo obszerną dyskusję; otrzymaliśmy mnóstwo pozytywnych opinii i cennych wskazówek. Po kilku tygodniach intensywnej pracy pragniemy przedstawić finalną, w pełni funkcjonalną i sprawdzoną odsłonę serwisu z wdrożonymi nowymi udoskonaleniami. Z tej okazji przygotowaliśmy również atrakcyjny upominek dla użytkowników w postaci pakietu specjalnych kodów pozwalających na bezpłatne dodanie wpisów oraz wartą uwagi ofertę dla właścicieli katalogów, blogów i innych stron internetowych.

Katalog Seomoz to dynamicznie rozwijający się, przyjazny oraz nowoczesny serwis prezentujący najciekawsze zasoby polskiego Internetu. Wyróżnia się bardzo przejrzystą, dobrze przemyślaną strukturą i układem treści, dzięki czemu korzystanie z niego jest proste i przyjemne.

Oto jednorazowe kody promocyjne pozwalające na bezpłatne zgłoszenie wpisu:

• SEOMOZ001
  • SEOMOZ002
  • SEOMOZ003
  • SEOMOZ004
  • SEOMOZ005
  • SEOMOZ006
  • SEOMOZ007
  • SEOMOZ008
  • SEOMOZ009
  • SEOMOZ010

P.S. Wpisy dodane z wykorzystaniem darmowych kodów nie będą objęte nowatorskim programem bezpośredniego linkowania z zewnętrznych zasobów własnych Administracji oraz systemów wymiany linków.

UWAGA! Oferta specjalna dla właścicieli blogów, katalogów i innych serwisów internetowych! Aby otrzymać zupełnie za darmo kod pozwalający na zgłoszenie wpisu wystarczy umieścić link do strony katalog.seomoz.pl i poinformować o tym fakcie Administrację. Każdy wniosek rozpatrzymy indywidualnie.

P.S. Niniejszym oznajmiam, że wszystkie kody promocyjne zostały wykorzystane.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale co tu jest takiego co świadczy o "nowej generacji" ? Toż to zwykły katalog... nie ma niczego innowacyjnego.

Katalog nie ma nic wspólnego ze zwykłymi bazami linków opartymi na popularnych gotowych skryptach - wyróżnia się unikatową architekturą struktury i organizacji wpisów. Kwestia została już bardzo szczegółowo omówiona w poprzednim wątku z grudnia ubiegłego roku, poświęconym roboczej wersji beta.

predzej dam CI kody za darmo niż umieszcze linka na katalogach ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

predzej dam CI kody za darmo niż umieszcze linka na katalogach :)

W przypadku katalogów stron i blogów pod pojęciem "link" nie należy rozumieć linka zwrotnego, tylko np. wpis w katalogu. ;)

pierw rozumiałem jak zgred :) ale po dłuższym namyślę to byłoby raczej za duże wymaganie ^^

a czy wpisy z darmowych kodow uzyskanych poprzez wymiane wpisami ^^ (powiedzmy) są linkowane czy tak samo jak te 10 promocyjnych ;) ?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Dobry tekst, ale tylko na forum Onetu czy na aukcje z pozycjonowanie na Allegro, a nie na forum gdzie większość osób zajmuje się zawodowo pozycjonowaniem. Nie to żebym się czepiał, ale imho nie wykorzystaliście połowy możliwości Wordpressa, a teksty typu "wyróżnia się unikatową architekturą struktury i organizacji wpisów" i podobne są zwykłą marketingowa ściemą ;)

Popracujcie nad "unikatowością" i nad podlinkowaniem katalogu, ewentualnie też nad skromnością, bo jak na razie to nie widzę sensu wydania 3zł netto i wolę zapłacić za inny lepszy katalog.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Pod Opera się rozjeżdża

2010-01-14_012114.png

Brakuje mi możliwości płatności szybkim przelewem.

Ciekawe zastosowanie wordpress. Podstrony ładują się po 4-5 sekund, trochę długo.

mirekm, proszę pokazać przynajmniej jeden "lepszy" katalog na polskim rynku, którego administracja zgodziła się poświęcić własne zasoby i środki na linkowanie pojedynczych wpisów użytkowników. Jeżeli chodzi o określenie, że katalog wyróżnia się unikatową architekturą struktury i organizacji wpisów, tłumaczę: mam tu na myśli oryginalny układ, gdzie w przeciwieństwie do innych katalogów struktura kategorii nie stanowi priorytetu, dzięki czemu nie ma sytuacji, że na stronie jest kilkaset linków do podkategorii i zero sensownej treści, a także charakterystyczny styl wpisów a la posty, automatycznie pingowane i błyskawicznie indeksowane, co pozwala pochwalić się 100-procentowym współczynnikiem indeksacji, niemal nieosiągalnym dla katalogów opartych o większość popularnych skryptów.

mkr, dzięki za uwagę, zgłoszę to programiście. Podstrony będą ładować się znacznie szybciej po przeniesieniu katalogu na serwer dedykowany, ale na to trzeba poczekać kilka miesięcy. Płatność przelewem była w fazie "beta", ale została wycofana.

Mam takie pytanie do Ciebie, w regulaminie piszę, że wpisy zatwierdzane są w ciągu 14 dni, a nic nie piszę czy dostajemy potwierdzenie mailem o dodaniu czy też nie i musimy sami patrzeć?? ( chyba, że mi to umknęło uwagi czytając regulamin) Jestem ciekawy, bo nie wiem czy mam sprawdzać co jakiś czas czy wpis będzie dodany czy dostane potwierdzenie na maila o akceptacji/odrzuceniu wpisu:) Pozdrawiam

Mam takie pytanie do Ciebie, w regulaminie piszę, że wpisy zatwierdzane są w ciągu 14 dni, a nic nie piszę czy dostajemy potwierdzenie mailem o dodaniu czy też nie i musimy sami patrzeć?? ( chyba, że mi to umknęło uwagi czytając regulamin) Jestem ciekawy, bo nie wiem czy mam sprawdzać co jakiś czas czy wpis będzie dodany czy dostane potwierdzenie na maila o akceptacji/odrzuceniu wpisu:) Pozdrawiam

Programiści opracowali prototyp skryptu wysyłającego e-maile o zatwierdzeniu/odrzuceniu/zmiany wpisu, ale jeszcze nie przetestowano i nie wdrożono tego rozwiązania. Z drugiej strony, jeśli użytkownicy będą musieli sami odwiedzać katalog w celu sprawdzenia swojego wpisu wpłynie to bardzo pozytywnie na ilość odwiedzin, a tym samym na klikalność innych wpisów, co zwiększy ruch generowany przez katalog na dodanych stronach. Tak więc sprawa wymaga głębszego przemyślenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności