Skocz do zawartości

Katalog stron nowej genracji - informacje o premierze, oferta specjalna, prezenty

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko cacy, katalog wyjatkowy, zupelnie inny niz wszystkie, skrypt calkowicie rozny od milionow innych strona :D tylko po co dajesz wpisy stron, ktore sa niezgodne z polskim prawem (chyba ze cos mnie ominelo i hazard i bukmacherka jest teraz ok? :)

tak sobie ogladam katalog i mimo iz wyglada estetycznie, to co tam jest wyjatkowego??? nie widze absolutnie zadnych nowosci czy ciekawych rozwiazan. chyba ze chodzi o dodanie kilku miniaturek zdjec zupelnie nie pasujacych do kontekstu - to jest nowe, ale po co?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uwaga! Mam przyjemność poinformować o nowej promocji organizowanej decyzją Administracji katalogu. Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet wszystkie witryny o szeroko pojętej tematyce kobiecej zgłoszone w dniu 8 marca mogą liczyć na bezpłatną weryfikację. Aby otrzymać specjalne upominkowe kody, proszę o kontakt ze mną bądź Administracją, podając adresy sugerowanych stron. Jeśli serwisy spełnią wymagania, w odpowiedzi przyślemy wspomniane kody. Kody ważne będą jedynie do godziny 23:59 w dniu 8 marca. Zapraszam!

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ważna informacja! Wczoraj skończyły się kody weryfikacyjne niezbędne podczas dodawania wpisu, a z powodu drobnej usterki technicznej nowa baza kodów została wygenerowana z niewielkim opóźnieniem. W rezultacie, jak udało nam się ustalić, 2 osoby nie otrzymały poprawnego kodu. Pragniemy serdecznie przeprosić za zaistniałą sytuację. W trosce o najwyższą jakość świadczonych usług i w ramach rekompensaty oferujemy po 10 darmowych kodów dla każdej z tych osób o łącznej wartości ponad 120 zł. Niestety nie udało nam się skontaktować bezpośrednio z tymi osobami, dlatego bardzo prosimy o jak najszybszy pilny kontakt z administracją. Mam nadzieję, że odczytają tę wiadomość. Usterka została naprawiona i nie powinna już się nigdy powtórzyć.

• 3 tygodnie później...

Uwaga! Decyzją Administracji katalogu, z okazji Świąt Wielkiej Nocy mam przyjemność przekazać 10 darmowych kodów o łącznej wartości 61 PLN, pozwalających na bezpłatne zgłoszenie stron do Katalogu Seomoz.

SEOMOZ001

SEOMOZ002

SEOMOZ003

SEOMOZ004

SEOMOZ005

SEOMOZ006

SEOMOZ007

SEOMOZ008

SEOMOZ009

SEOMOZ010

Bez obrazy, ale wymyślając kod do płatności czym się sugerowałeś? W tak krótkim kodzie, można popełnić aż dwa błędy!

Za które płacą dodający!

Tam jest I czy l tam jest 0 czy O??

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Z całym szacunkiem, ale tu nie ma niczego nowatorskiego.

W takim razie https://blog.seo-design.pl też jest nowatorski, z tą różnicą że za darmo i jeszcze wpis do normalnego katalogu w pakiecie gratis :)

Ładna szata graficzna.

Strony biorące jakiekolwiek opłaty za cokolwiek nie powinny być anonimowe.

Znalazłem tylko adres poczty, a to zdecydowanie za mało. Chyba, że źle szukałem.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Bez obrazy, ale wymyślając kod do płatności czym się sugerowałeś? W tak krótkim kodzie, można popełnić aż dwa błędy!

Za które płacą dodający!

Tam jest I czy l tam jest 0 czy O??

Mar.

Zauważ, że NIE są to kody z systemu płatności. To są darmowe kody promocyjne, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistymi kodami generowanymi przez system!

TAK, to są kody z systemu płatności, które sam możesz wybrać (dotpay.pl),

no chyba, że korzystasz z czegoś innego:

Aby otrzymać kod dostępu, wyślij SMS o treści AP.PJI0 na numer 71068. Koszt wynosi 1 zł + VAT (1, 22 zł z VAT).

Teraz wiesz o czym pisze? Tutaj widać wyraźniej jaki to kod, ale w katalogu już gorzej (inna czcionka),

a nie każdy będzie kopiował i sprawdzał jaki to kod.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dzięki za uwagę, teraz już rozumiem, co masz na myśli i zgłoszę to do poprawienia. Ale pomyliłeś katalogi - ten wątek dotyczy Katalogu Seomoz, a NIE Aliweb.pl! :)

No tak, pomyliłem wątki ;) ale fajnie, że już wiesz o co kaman.

Pozdrawiam,

Mar.

• 1 rok później...

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, w imieniu Redakcji Katalogu SEOMOZ pragnę złożyć wszystkim Użytkownikom najserdeczniejsze życzenia zdrowia, rodzinnego ciepła, wielu sukcesów, pomyślności, błyskotliwych pomysłów oraz niegasnącego zapału i wytrwałości podczas ich realizacji z pożytkiem dla całej społeczności!

Mam przyjemność również poinformować, że każda osoba dodająca nowy wpis do 31 grudnia, która w opisie zgłaszanej strony umieści oryginalne życzenia świąteczno-noworoczne otrzyma 2 darmowe kody na zgłaszanie kolejnych witryn, a autor najpiękniejszych życzeń wygra aż 10 kodów w prezencie:yahoo:

• 2 lata później...

Dokładnie 6 grudnia 2014 roku (w Mikołajki), znany wszystkim z poprzednich wątków Katalog Seomoz będzie obchodził już:

5 urodziny !!!

Z okazji tych urodzin oraz Mikołajek, redakcja katalogu przygotowała coś specjalnego. Wśród wszystkich użytkowników, którzy dodadzą wartościowe wpisy do katalogu od dzisiaj (od momentu opublikowania tej wiadomości) do dnia 6 grudnia 2014 roku (do godziny 23:59) rozlosujemy i rozdamy aż 5 bardzo atrakcyjnych SEO-niespodzianek! Zapraszam do wspólnego świętowania ;)

• 1 rok później...

Po prawie 7 latach od rozpoczęcia tego wątku, katalog idzie pod młotek: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/232559-sprzedam-hit-popularny-7-letni-katalog-stron-seomoz-doskonale-znany-w-%C5%9Bwiecie-seo-serwis-z-imponuj%C4%85c%C4%85-histori%C4%85/

Dziękuję wszystkim za 7 lat owocnej współpracy, dzięki czemu katalog jako jeden z zaledwie garstki na polskim rynku przetrwał tak długi okres czasu! Dziękuję i zapraszam do licytacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności