Skocz do zawartości

Nowe Forum - Uwagi

camelleon

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce już więcej malkontencić, ale podczas czytania archiwum forum często natrafia się na linki w formacie sutra, prowadzące np. do wątków o podobnej treści.

Ale, trzeba sobie radzić. ;)

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

ja korzystam z FF i jest wszystko ok

widocznie blad lezy po Twojej stronie

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A też z logowaniem mam wporządku, ale ciagle nie mogę się doczekać cytowania selektywnego w szybkiej odpowiedzi... :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

często natrafia się na linki w formacie sutra, prowadzące np. do wątków o podobnej treści.

Próbowałem na wszystkie sposoby zrobić przekierowanie do tego i się nie da. Nie ma jak wyciągnąć z sutry numeru wątku a w IPB to jest konieczne. :)

BTW, na starym forum w robots.txt zawsze sutra było zakazane a google i tak ma je w indeksie, chociaż zawsze tylko częściowo zaindeksowane.

Nie wiem czemu nie moge sie zalogowac na forum uzywajac firefoxa

Tak jak Ci odpowiedzieli inni, musi to być błąd po Twojej stronie.

ciagle nie mogę się doczekać cytowania selektywnego w szybkiej odpowiedzi...

Ja też, a tymczasem używam wtyczki do firefoxa paste quote i to bardzo pomaga. ;)

a ja nadal jestem za zmniejszeniem wielkości czcionki ;)

82690[/snapback]

Tak to jest jak się używa roz. 800x600, ja mam 1280x1024 i czcionka jest idealna, monitor 17 dysk 60 GB :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak to jest jak się używa roz. 800x600

mam 1024x768 :>

Znalazłem sposób - (FF) CTRL + kółko w myszy - tyle, że po wyłączeniu strony nie zapiętuje ustawień i musze od nowa :)

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności