Skocz do zawartości

Dot4.pl - Motoryzacyjny Portal Społecznościowy

january

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy nie daję temu projektowi większych szans... Niczym się nie wyróżnia z tłumu podobnych "portali"...

Grafiki to tu nie ma, wszystko się pod operą rozjeżdża (zwłaszcza prawa część), no i jeszcze ogólnie nic nie jest tu przemyślane... Jak na portal treści też tutaj nie ma - a to powinno być najważniejsze.

"witamy" x2 na stronie głównej też nie wygląda dobrze. Pomyśl o przyjaznych linkach, a najlepiej o zmianie skryptu z joomli na coś dedykowanego do "stron społecznościowych" -> będziesz miał mniej problemów.

:P

Spółki | Prawo | Sąd

Budując portal Motoryzacyjny, bądź serwis który ma posłużyć kierowcom musisz stworzyć coś czego jeszcze w internecie nie ma. Zwykły portal zawierający ogólne informację (parę artykułów) lekko zmienionej treści nie przyciągną Użytkownika na Twoją stronę.

Taka witryna może miała by sens, gdybyś cofnął się w czasie i stworzył ją z 7-9 lat temu. Gdzie powoli znaczna część naszego społeczeństwa zaczęła otwierać się na ten wirtualny Świat.

Przepraszam, że to powiem ale na Twoim serwisie nie znalazłem nic, co by mnie zatrzymało na dłużej.

Nie mów, że portal będzie się rozwijał, bo powiem Ci szczerze i dam Ci nawet na to gwarancję, on się nie rozwinie. Nie masz niczego, czym mógłbyś przekonać Użytkownika

- forum puste ??

- parę artykułów o zbyt szerokiej tematyce ?

Takie jest moje zdanie, generalnie fajnie, że coś robisz ale może warto poświęcić czasem pare miesięcy by pomyśleć nad dobrym projektem (pomysłem) z czym wyjść do ludzi aniżeli kopiować to co już istnieje, z myślą że zrobię to lepiej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności