Skocz do zawartości

SEOkatalog - lijo.pl

eryk23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pewnie ze sie oplaca, pr1, 200 zaindeksowanych podstron, 1500 bl, alexa 5 milonow, co ma sie nie oplacac? poza tym dodano juz az 50 stron.

dobra robota, trzymaj tak dalej, i uwazam ze stanowczo za malo bierzesz za wpis. zobacz katalog.money.pl - oni biora chyba 25zl za rok, a sa nawet gorsi od twojego ;)

pozdr :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje czy warto, kiedy warto? - indywidualne podejście.

Wrzucam kody, przybędzie stron, mam nadzieje wartościowych.

Kody przypuszczalnie szybko nie zejdą, bo po co dodawać stronę do mojego katalogu i tracić czas lepiej dodać się do konkurencji ;)

lijo0011

lijo0022

lijo0033

lijo0044

lijo0055

lijo0066

lijo0077

lijo0088

lijo0099

Pomijam, że płatność na tym poziomie katalogu mija się z celem.

Nie każdy ma czas robić coś za darmo. Jest to opłata jednorazowa więc 61 gr to nie duży wydatek.

Moim zdaniem każdy katalog moderowany, wartościowy powinien mieć jakąś opłatę.

Bardzo ładny, przejrzysty katalog - dobra robota ;)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Również uważam, że się nie opłaca. Mój katalog ma pr3, 35k site i 77k bl, a alexa to 10k miejsce z hakiem w PL (jak dobrze patrzę). Z tą różnicą, że mój jest darmowy...

Zresztą to Twoja sprawa i Twoje zabawki. ;-)

Nie daje się w dyskusje bo przeważnie są one prowadzone z właścicielami katalogów, którzy albo podpinają SWL albo poczekają na wysoki PR i wprowadzają opłatę (bynajmniej nie 0,50 PLN) - oczywiście zdarzają się wyjątki (np: Zgred, Mar - ich katalogi to skrystalizowane dobro, trwające nieustannie przez kilkanaście lat).

Moje przemyślenia:

- PR raz jest raz go niema...życie

- można mieć 20.k bl z systemów albo mieć 2k z wartościowych wpisów (link linkowy nie jest równy)

- site (dużo wpisów duży site i odwrotnie) ale i tak Google może go z dnia na dzień zmniejszyć, zwiększyć

- płatny (symboliczna opłata za zatwierdzenie), według mnie lepsze to niż link zwrotny czy przyjmowanie stron z PR>4 itd. mam katalogi darmowe na skrypcie Freeglobes, wiem co ludzie dodają i ile trwa moderacja:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności