Skocz do zawartości

Spadek z top 10 poza top 100

miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

mam ten sam problem, na pewną frazę pokazuje mi google webmasters że jestem 1, a tak naprawdę jestem poza top 100

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

bo linki w GWT sa bardzo rzadko aktualizowane

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgadza się, po aktualizacji danych w GWT wszystko wróciło do normy. No może nie do końca, bo w zaktualizowanych danych kluczowe frazy wypadły z obiegu i są na odległych pozycjach, a pozycje w GWT są takie same jak w rzeczywistości. Wydaje mi się, że był to FSB, czy cóś takiego.

• 1 rok później...
odświeżę,

miszcz ile czekałeś na powrót do normy? 14-29 (15 dni)? Mam identyczną sytuację z tym, że już 18 dni, każdy dzień to strata klientów - pomóżcie - o co z tym chodzi?

Nikt Ci nie powie ile to może trwać. Może to być równie dobrze miesiąc jaki pół roku. Z jakiej pozycji spadłeś i gdzie teraz jesteś? Sprawa dotyczy jednej frazy czy wielu? Zastanów się czy w ostatnim czasie zrobiłeś coś co mogło się w ten sposób odbić na pozycjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności