Skocz do zawartości

Zamówienie klienta

BasiaW

Rekomendowane odpowiedzi

Klient dał mi pakiet fraz i tę frazę wyceniłam w tym pakiecie za kwotę 60zł (w pakiecie taniej) on wyrwał sobie ją z kontekstu i chce tylko ją za 60zł :)

Czy na pewno to Twoja wycena? Bo z tego wynika, że chyba nie Twoja

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze podaj jaka firma, bo w sumie nie dawno mialem ciekawy telefon, i pani namawiala mnie na pozycjnowanie strony, twierdzac ze wybrali dla mnie jedno najlepsze haslo i ze zapewni mi mnostwo klientow. zaoferowali top3 za przyzwote pieniadze. tylko strona jest druga na ta fraze, wiec widac to jak bardzo pseudo firmy maja wszystko w du**e i nawet nie sprawdza.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

trzeba było dac gwiazdkę że cena obwiązuje w pakeicie razem .. tak to musisz się wycofac i pwoeidzieć dizekuje albo walić prosto z mostu że wyrwales Pan zdanie z kontekstu niczym Kaczorek i teraz sie go trzymasz... i tu zaczyna się wywod co to jest pozycjonowanie...

sama chciałas to masz babo placek :)

edit:

zakres 2-3 frazy z tej tematyki to tak 400-500 z lekkim podejsciem takim sobie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Abstrahując od komizmu tego wątku :)

Przedstawiłaś klientowi ofertę. Logiczne jest, że ceny podane obowiązują dla całej oferty a nie dla jej części. Klient zainteresowany jest tylko częścią oferty to przygotowuje się ją na nowo i po problemie. To tak jakbyś poszła do salonu Ery/Plusa/Orange i chciała kupić telefon za złotówkę twierdząc, że abonamentem (czyli resztą oferty) nie jesteś zainteresowana.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

a czy ja napisałam w temacie, że ja to będę pozycjonowała ? A Ty jak masz dużo pracy nie zlecasz czegoś komuś innemu ?

napisalas w pierwszym poscie

Właśnie dostałam takie zamówienie od klienta

wiec wydaje mi sie ze chcesz pozycjonowac strone swojego klienta, zle rozumuje?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

no to albo klient albo firma

@zamulek: zaciemniasz temat - załoz nowy watek

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Del cytat

"czegoś" To tylko słówko ale nie miałam na myśli tu wyceny a pozycjonowania. To dalej mój klient bo ja w tym pośredniczę.

Klient przemyślał i odezwał się wczoraj, chce tylko z tej oferty jedną frazę. Pierwszy raz mam klienta który chce jedną frazę pozycjonować, jestem przed rozmową z nim na temat pozycjonowania jego strony chciałam znać Wasze zdanie na temat pozycjonowania strony pod jedną frazę.

Generalnie weź z tych fraz które wyceniłaś klientowi jeszcze dwie, powiedz mu że też będziesz je lekko pozycjonować, a później najwyżej się zdecyduje. Następnym razem pamiętaj, żeby dodać gwiazdkę w ofercie. Jak weźmiesz dwa dodatkowe słowa to już wiesz jak pozycjonować, a filtra też ominiesz.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

• 1 rok później...

Krótko mówiąc jesteś pośrednikiem (marketingowcem zwał jak zwał) nic w tym złego sam czasem biorę zlecenia od pośredników bo wolę rozmawiać z jedną osobą, która już mniej więcej wie o co biega niż z dziesiątkami firm, szkoda na to czasu. Problem polega jednak na tym, że to firma, która będzie pozycjonować tą stronę powinna się wypowiedzieć a nie my. Ja bym odradzał jedna frazę i to za takie pieniądze.

No to teraz musisz przesłać swoje zapytanie firmie, która podała Ci te ceny i zobaczyć co oni na to :D żeby pośredniczyć to też trzeba umieć.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności