Skocz do zawartości

[Wykonam] Unikalne i wartościowe teksty

lukasxx

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmuję się pisaniem tekstów na precle oraz unikalnych, wartościowych artykułów do pozycjonowania stron internetowych. Do tej pory stworzyłam kilkaset artykułów promujących przeróżne strony. Tematyką tych artykułów były m.in.:

• budowa domów
  • dekoracje i ozdoby mieszkań (świece ręcznie formowane)
  • projektowanie stron www
  • pozycjonowanie stron www
  • klimatyzacja (ogrzewanie mieszkań)
  • rachunkowość
  • i wiele innych…

Jeśli potrzebujesz - mogę napisać tekst na dowolny temat. Cena za 1000 znaków to 4 zł. Za niewielką cenę otrzymasz artykuł unikalny i wartościowy (nawet na precelka, bo spotkałam się z opinią, że byle jakich tekstów pisać nie potrafię:)))

W zakładce Przykładowe teksty umieściłam kilka fragmentów artykułów (już publikowanych) w postaci zwykłego tekstu oraz do tzw. mieszarek, czyli z synonimami (specjalnie są one umieszczone w klamerkach, by widać było, że każda kombinacja daje spójne, pełne zdanie).

Artykuły są naprawdę wartościowe, więc nawet przy większej ilości nie wchodzą w grę żadne negocjacje cenowe. Przykłady tekstów mogę przesłać na maila, kilka z nich zamieściłam także na stronie www.korepetycje-matematyka.szczecin.pl

Zapraszam ;))

KONTAKT: Tel. 508 752 302 lub e-mail: anetasof@interia.pl

Cennik usług w formacie PDF »

WAWRUS, ul. Sportowa 2B/4, 73-132 Suchań, tel. 91 882 14 38, NIP: 673-172-03-67, REGON: 320200145

Łukasz

Projektowanie i pozycjonowanie stron www

WAWRUS Agencja Interaktywna

wizytowka_forum.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności