Skocz do zawartości

SEOK-o-bany

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż ... już zaobserwowałem pierwsze bany SEOK-ów ... smutna prawda powoli staje się faktem - będzie nowa qlweboseokobanicja :)

Poleciało kilka defaultowych skórek i dwie takie tiptop zrobione.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może wstawisz jakieś linki bo ja znam póki co tylko 1 zbanowany SEOK, nie zielony i z tego co rozmawiałem z właścicielem to z zupełnie innego powodu :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mi udało się zlokalizować tylko 1.. pewnie ten tip-top i jednego nie jestem pewien :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Przepraszam, przegapilem caly ten szal na seok.

jak to jest kupujesz licenzje na 1 domene na 120 zeta,

dostajesz bana i tracisz kase na zawsze?

65k linków wg. Yahoo w dość krótkim czasie mogło zdziałać swoje.

dla kilkuletniej domeny, ktora przezyla kilka aktualek PR z chyba 4 (a 3 to minimum) na liczniku to niewiele - sprawdzales co to za linki ??

to jak dorzuce do pieca na inny katalog to tez go zbanuja ?? (a 65 k linkow to naprawde przecietny wynik - mozna rzec, ze linkowana ostroznie - wiec szukaj dalej :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności