Skocz do zawartości

SEOK-o-bany

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

A to faktycznie ciekawe...

edit. ok ja już wiem :)

jak to jest kupujesz licenzje na 1 domene na 120 zeta,

dostajesz bana i tracisz kase na zawsze?

Jest opcja przeniesienia licencji na inny adres bez mojego udziału (bez podawania przyczyn - możesz to zrobić w panelu 24/7).

to jak dorzuce do pieca na inny katalog to tez go zbanuja ?? (a 65 k linkow to naprawde przecietny wynik - mozna rzec, ze linkowana ostroznie - wiec szukaj dalej ;) )

Tu może nie tyle chodzi o ilość co o błyskawiczny przyrost linków i to jeszcze składający się pewnie 99% z rotatorów :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po mojemu JustCuz dostał bana za zbyt szybki przyrost linków i bardzo "nienaturalne" linkowanie (błąd właściciela katalogu oczywiście, nie skryptu), a promocyjny to może być tak, ze domena ma jakąś "złą" historię, bo rzeczywiście katalog w ogóle nie wskoczył w index.

Czystka wśród seoków jak widać nadchodzi. Nie dlatego ,że mają przyrost linków albo linkują SWLami ale dlatego ,że służą manipulacji wynikami wyszukiwania.

Zresztą większość seoków jakością moderacji już przypomina powoli ostatni katalogo-podobny skrypt Xann'a. Skończyło się na filtrach i banowaniu.

Może ilość nie jest tak istotna jak ich moc, większość stoi na mega domenach z super linkowaniem, do tego dochodzi linkowanie wpisów. Pewnie w tym ostre szaleństwo i jest efekt, ale jak wiadomo czas jest najlepszą metodą pozycjonowania.

Gdybając - jak będzie 500 SK to 50% będzie miała wielką moc to i tak sporo...

@zgred - Czy Ciebie cieszą bany na SeoK?

Właśnie jak ktoś już kupuje licencje to chce zrobić dobry katalog zazwyczaj stoją one na dobrych domenach a bany zdarzają się każdemu skryptowi ale tu kilka osób jak widzę to się chyba ciesze że SEOkatalogi banują. Chyba że to jakas prowokacja przeciwko.

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

https://www.katalog.intelekt.net.pl/ - unranked PR, nie wyświetla się w wynikach na własną nazwę.

Oczywiście ja i Zgred kosimy konkurencje. Chwileczke, a może to Szook?

A tak na prawdę to Googlerzy nie muszą szukać spam raportów. Wystarczy pobrać listę od Mar'a i przeglądnąć.

Po pierwsze SEOKI nie banują, to raczej sianie zamętu i napędzanie sztucznego strachu. Przeszukałem bazę seoków u MARa i na innych stronach i nie widzę zbanowanych seoków. Po drugie widzę, że paru ludziom zależy, żeby ten projekt poszedł się jeb....w diabły. Może donos do googla tez już poszedł, nie zdziwiłbym się. Przyglądam się od pewnego czasu tej branży i widzę, że tu jest tak samo jak w życiu...

Po pierwsze SEOKI nie banują, to raczej sianie zamętu i napędzanie sztucznego strachu. Przeszukałem bazę seoków u MARa i na innych stronach i nie widzę zbanowanych seoków. Po drugie widzę, że paru ludziom zależy, żeby ten projekt poszedł się jeb....w diabły. Może donos do googla tez już poszedł, nie zdziwiłbym się. Przyglądam się od pewnego czasu tej branży i widzę, że tu jest tak samo jak w życiu...

Dobrze napisane

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

https://www.katalog.intelekt.net.pl/ - unranked PR, nie wyświetla się w wynikach na własną nazwę.

Tak... to na pewno oznaka bana jest :)

Ja może tak trochę biblijnie ale ten kto znajdzie skrypt na którym stoi więcej wartościowych katalogów w Polsce niech pierwszy rzuci kamień :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności