Skocz do zawartości

SEOK-o-bany

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chcialbym oglosic wszem i wobec iz moja starannie prowadzona strona na DRUPALU rowniez zostala zbanowana bez przyczyny. OZNACZA to wiec iz MUSIMY zaprzestac uzywac drupala, gdyz widac iz google sie na niego uwzielo, wiec ten skrypt juz jest martwy i nie ma sie co nim przejmowac...

na prawde wystarczy wam jeden/dwa bany by siac panike??? ile wordpressow poszlo do piachu? a ile wciaz ma sie swietnie??? dlaczego na sktypcie qlweb wciaz mozna spotkac strony nie zbanowane???

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

ile wordpressow poszlo do piachu?

Mi w tym roku poszło już ponad 6,000 sztuk wordpressów... :D

Katalogi trzeba stawiać z głową i mieć na myśli to, że (może) zarobią dopiero za kilka lat.

Ludzie myślą, że dojdzie 1000 wpisów i należy wprowadzić opłaty. Ale na tym to nie polega.

Stawiając katalogi trzeba mieć dużo czasu wolnego lub niech moderuje ktoś inny odpłatnie.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Faktycznie 59 katów INDEXU (https://www.katalogiseo.info/INDEXU.html) do ponad 200 SEOKów (https://www.katalogiseo.info/SEOKatalog.html) z których niech nawet 50% będzie wartościowych (choć to bardzo zaniżone staty) to według Ciebie więcej - gratuluje matematyki smile.gif

Swoją drogą projekt dojrzał - pojawili się pierwsi zagorzali malkontenci

Patrz obiektywnie - IndexU są o wiele bardziej zadbane niż większość SEOKatów.

Nie widzę tu żadnych malkotentów, przynajmniej w stosunku do samego skryptu. Krytykuję raczej podejście niektórych do stawiania katalogów na tym skrypcie.

Skoro IndexU są takie zadbane to w jakim celu żebrzesz na PW o kody do SEOkatów ? A gdy odrzucam Twoją stronę, nie szkoda Ci czasu by pisać maila "Dlaczego..." ?

General wykonał kawał dobrej roboty, rzadko spotykam twór tak wysokiej jakości, a mam z tym trochę do czynienia.

To co robią właściciele katalogów to już zupełnie inna sprawa...

Decerios

Skoro IndexU są takie zadbane to w jakim celu żebrzesz na PW o kody do SEOkatów ?
To co robią właściciele katalogów to już zupełnie inna sprawa...
Nie widzę tu żadnych malkotentów, przynajmniej w stosunku do samego skryptu. Krytykuję raczej podejście niektórych do stawiania katalogów na tym skrypcie.
A gdy odrzucam Twoją stronę, nie szkoda Ci czasu by pisać maila "Dlaczego..." ?

Trwa to dokładnie 15 sekund, mam przygotowany gotowy tekst. 15 sekund to nie dużo, a link to link. Jako administrator katalogów zawsze odpowiadam na pytania "Czemu". Dlatego uważam, iż warto pisać do innych.

Nie nazwałbym tego żebraniem, po prostu prośbą. Kiedyś może zdarzyć się tak, że i ty poprosisz kogoś innego o małą przysługę. W końcu nic na tym nie tracisz, chyba że "szkoda Ci czasu by pisać maila", z małą zmianą słowa mail na PW. W przypadku Twoich katalogów, moja strona (którą dodałem z kodami premium z promocyjnego postu) została usunięta. Powód - wirusy. Dodałem ją ponownie do któregoś/yś z nich z opcją wpisu bezpłatnego, po wcześniejszej prośbie o kody premium, których nie otrzymałem. Chyba nie żebrałem, męcząc Cie tak, jak robią to niektórzy cyganie?

Nie szkoda mi napisać maila, ponieważ:

Prawdopodobna przyczyna:

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności