Skocz do zawartości

Skrypt Js. ;)

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, witajcie.

Widziałem kiedyś na jakiejś stronie, że po zamknięciu okna wyświetlił się pop-up. Kombinowałem ze zdarzeniem onExit, ale średnio mi wychodziło. Nie mogę znaleźć skryptu.

Jeszcze raz, powoli, jak to by miało działać:

1. Ktoś wychodzi ze strony (czy to wpisując w pasku inny adres, czy zamykając okno).

2. Wyskakuje mu okienko: "Stop! Nie wiesz co tracisz?!?". ;)

- Pomożecie?

- Pomożeeeemy! ;)

Pozdrawiam, J.

<body onunload="pokaz_popup()">

i powinno hulać

EDYTA: czy skrypt popup też potrzeba? czy tlyko sam sposób wyświetlenia wystarcza?

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Tfu, miałem na myśli onUnload, a nie onExit. :)

No właśnie szukałem skryptu i nie znalazłem. Problem polegał na tym, że onUnload jest wykonywane za każdym razem gdy się wyjdzie ze strony - także wtedy, gdy przejdzie się z podstrony na podstronę. A chodzi tutaj o wyjście z serwisu /wpisanie obcego adresu lub zamknięcie okna/.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności