Skocz do zawartości

Rozkręcenie strony z programami

marcin777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam stronę z programami i sterownikami, strona jest w sieci ponad 3 lata dziennie notuje tylko 200 uników, wejścia głównie z ogólnych fraz. Codziennie ostatnio dodaje nowe programy dziennie po 5, własne opisy itp. Stronę skatalogowałem, lecz wejścia nadal stoją w miejscu. I tu się rodzi moje pytanie jak rozwinąć stronę aby tych wejść nie było 200 tylko przynajmniej 2000 dziennie ?

Optymalizacja serwisu pod kątem SEO i wejścia z long tail'a dodatkowo odpowiednia struktura serwisu i wzmacnianie pozycji po przez katalogowanie + precyzowanie nie tylko strony głównej, ale kategorii na jakie powinien być podzielony serwis np

- programy graficzne

- programy antywirusowe

- klienci FTP

itd ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Najpierw weź się za te łatwiejsze, kilkuczłonowe frazy.

Ja bym sobie zrobił też listę poszukiwanych programów i je też podlinkował np z Linkme czy zaplecza.

Odpowiednia struktura serwisu będzie ważna.

Przykład zaplecza: 5 podstronek, tematyka: programy graficzne, ps, gimp, corel itp. Nazwy linkują do strony głównej.

Myślę pod te programy postawić zaplecze. Kupić około 100 domen regionalnych, do każdej z domen zrobić 10 subdomen oraz

zrobić dobre linkowanie wewnętrzne między domenami. Do tego zakupić z 10 serwerów żeby były rożne ip. 10 stron na

jeden serwer. Całość oczywscie dobrze podlinkować. I z tych stron linkować do mojej z programami na podstrony, czyli

nazwy programów. Co sądzicie o moim pomyśle? Ma to jakiś sens?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności