Skocz do zawartości

Opinia O Cxc

BullTerrier

Rekomendowane odpowiedzi

Gager z tego co wiem GryPl.info

nie o tym mowa

Forum-seo.info - parodia nie seo , adminem jest dzieciak

czy dzieciak i czy parodia to bym sie klucil..wydaje mi sie ze jest bardziej profesjonalny niz ty...a bany swiadcza o tobie jak postepujesz na forum jak trzymasz sie zasad...

Juz nie tracisz ...

no i po koncie hehehe :) a gdzie profesjonalizm, powiadomienie o zawieszeniu? jakies ostrzezenie, napisanie o wymaganiu zaplacenie zaleglosci? a zreszta to nie moje konto tylko kumpla... no ale nie ladnie zrobiles :) tak NIE PROFESJONALNIE....

Naszą działalność można określić dwoma podstawowymi i chyba najważniejszymi epitetami - profesjonalnie i tanio.

dokladnie....najtaniej nie macie...profesjonalnie tez nie jest i takie jest moje zdanie i mozna zamknac chyba juz nawet temat bo dyskusja prowadzi do nikad...:rotfl: milo sie gawedzilo...

MOJE PODSUMOWANIE

Jesli nie masz kasy sa tansze hostingi w polsce...nie ktore nawet lepsze.. :D u fujary nie podoba mi sie podejscie do klientta moj kumpel dwa tygodnie z nim gadal aby pomogl podpiac domene bo cos tam nie dzialalo.... ,grunt ze podpiol ja po dwoch tygodniach ...to tez cos...

fujara a nie myslales o FOrum, o czyms co by pomoglo w kontakcie pomiedzy firma a klientem...gdzie ludzie mogliby napisac co im sie nie podoba a co podoba... no chyba ze boisz sie ze nikt wtedy nic nie kupi u ciebie :)

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Widze ze Twoja wiedza ogranicza sie do kilku for , jakby nikt nas nie znał raczej bysmy nie ofertowali hostingu przez tyle czasu ...

Po prostu wszystkie rozumy już zjadłeś... Oferując hosting tyle czasu "wszyscy" powinni was znać i nie mieć wątpliwości co do waszej marki... Ale zapewne Uważasz, że userzy tego forum nic nie wiedza i są ograniczeni do prymitywnych wypowiedzi....

Fujara - "Twój cyrk, Twoje małpy" jak mówi powiedzenie. Pozdrawiam.. :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Konto jest blokowane gdy nie jest opłacane badz gdy nie spełnia wymogów na sponsorowanie , w blokadzie jest prosba o kontakt ...

Mion , tak jak napisałem oceniacie całą otoczke hostingu , a nie to jakie są swiadczone w nim uslugi to jest kompletna bzdura ...

A co do ograniczenia ... Ty to powiedziałes

88x31_en.png - semrush z trialem

Mion , tak jak napisałem oceniacie całą otoczke hostingu , a nie to jakie są swiadczone w nim uslugi to jest kompletna bzdura ...

Drogi Kolego, brak podstawowego medium kontakowego jakim jest nr tel. podanym na stronie firmowej to jak dla mnie bzdura...

Zwłaszcza w dobie telefoni komórkowej :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Konto jest blokowane gdy nie jest opłacane

A inne konto nie zostalo skasowane chyba twoj skrypt usuwania zawodzi :)

co do numeru to fakt... sprzydalby ci sie na pewno..bo firma ktora swiadczy uslugi i martwi sie o dobro klienta powinna byc na kazde zawolanie..

moge wiedziec ile osob pracuje w cxc.pl ??

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

webtronic jak sie zamawia serwer dedykowany nalezy znać chociaz podstawy jego zarządzania , podstawowe komendy w innym wypadku nalezy zamowic sobie managed server badz zatrudnic administratora ...

Webtronic nie wypisuj takich głupot poniewaz servery svs.pl są kolokowane w Polsce , Ty posiadałes maszyne w USA

88x31_en.png - semrush z trialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności