Skocz do zawartości

Strona nie ma filtra ale google wie że ...

marczio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pewną stronę a dokładnie forum, od początku indeksacji forum mając fsb było przez daną frazą na 12 pozycji ale po jakimś czasie czyli po 3 miesiącach, fsb dawno się skończył i pozycja strony jest taka jeśli chodzi o ostatnie 2 tygodnie : 18 17 15 16 15 15 14 12 13 11 16 19 19 16 16 16 17

Wynika z tego że to filtr nie jest ale do czołówki się dobić nie może, forum ma 3 msc i 900 zindeksowanych stron i za pewne forum miało by dawno pierwsza trójke gdyż fraza nie konkurencyjna gdyby nie system wymiany linków, mam aktualnie 1500 stron linkujących do mnie z czego, około 1450 z seomatik i jestem 100% pewny że to przez to gdyż jest to ogromna ilość linków ale nie naturalnych i zbyt szybko nadanych i pytanie jeśli aktualnie mam 700 linków w tym systemie wymiany to żeby wbić się na lepszą pozycje mam :

A: Linkować dalej po małemu

B:Usunąć wszystkie linki

C:Zostawić te linki które są ale już nie dodawać nowych

D:Usuwać po małemu.

Dziękuje za przyszłą odpowiedź :D

Co to są dwa tygodnie. Cierpliwości więcej. Zostaw na parę dni to co masz, niech google znajdzie sobie te linki, jeśli fraza faktycznie jest taka łatwa a za tydzień strona wciąż będzie tkwiła bez ruchu w tym samym miejscu, to zacznij linkować dalej. Ogólnie rzecz biorąc 1500 linków to żadna liczba wiec, o filtry bym się nie bał.

Najlepsze seriale tv w sieci

Widocznie linki nie uzyskały jeszcze wartości. Nie przerywaj linkowania postaraj się zdobyć linki tematyczne. Czasami tak to trwa i tyle. Pracuj nad serwisem.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

nie wiem jak to sie stalo ale strona rosnie i nagle z

7 7 10 10 - - - - - - 10 11 11 11 9 9 9 8 9 10 11 11 10 9 9 9 8 9 7 2

wpadła na drugie miejsce tez pod dobra fraza.

Dlatego moja rada by swl stosować jako dodatek a linkowac powoli, nawet jesli towje punkty mialy nie byc do konca wykorzystywane

Linkuj dalej powoli i używaj linków mocnych i stałych staraj się odchodzić od SWL-a jeżeli jest rotacyjny i traktuj go tylko jako dopalacz.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności