Skocz do zawartości

pytanie troche Googowskie, troche mybb i mysql :)

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pisze małą modyfikacje do mybb - chmurkę tagów i mam pewnien problem. Skrypt mybb usuwa logi wyszukiwarki dość często (u mnie na forum co 10 min), a chcąc użyć ją w tagach to nic nie da, więc postanowiłem co jakiś czas kopiowac wyniki szukajki do osobnej tabeli (Wyszukiwrka zapisuje wyniki w tabeli mniej więcej: [iD] [Numer tematu] [Numer postu] [slowo/Słowa wpisane do wyszukiwaki] ).

I tu właśnie mam do Was pytanie, ile powininem trzymać wyniki z wyszukiwarki w nowej tabeli (co ile powinna ona się resetować), za częste usuwanie z tabeli poskutkuje tym że googl nie złapie wyników, a jak złapie to w następnym dniu strona nie będzie isnieć, a za rzadko wyniki będą złe, stare, niekompletne, niepasujące - co według Was powinienem zrobić?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności