Skocz do zawartości

katalog.domygotowe.com

Marmar

Rekomendowane odpowiedzi

Branżowy, moderowany katalog budowlany na subdomenie jednego z moich głównych serwisów. Będzie linkowany podobnie jak travelskaner.pl - czyli przy następnym update przewiduję PR4 i ponad 50k YBL. Na start podpięty do 4 moich PR4 (domygotowe.com, domyiwnetrza.com, domyiogrody.pl, travelskaner.pl).

Pierwsze 100 wpisów free - potem podpinam licznik (2,44 lub 3,66)

Zapraszam do dodawania WYŁĄCZNIE branżowych stron - wszelki szajs będzie oczywiście odrzucony.

www.katalog.domygotowe.com

Widzę, że nie ma szaleństwa wpisów :P ... Coś jest może nie tak z tym katalogiem?

Mi bardzo odpowiada katalog o tej tematyce ;). Strony dodaje się szybko i przyjemnie - kilka poszło.

Pozdrawiam Greggo

Automatyka Domowa i Automatyka Budynkowa - zarządzanie domem

Blog Inteligentne Instalacje Elektryczne - opisy różnych systemów (w fazie przygotowania)

Xcomfort - bezprzewodowy system automatyki domowej

Chciałem dodać kilka stron, ale nie jestem w stanie poprawnie napisać tytułów wpisu.

Zamiast "g" wpisuje mi "q" - w adresie mail jest tak samo, za to w opisach i słowach kluczowych już dobrze wpisuje "g". Duże litery też pisze dobrze...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Chciałem dodać kilka stron, ale nie jestem w stanie poprawnie napisać tytułów wpisu.

Zamiast "g" wpisuje mi "q" - w adresie mail jest tak samo, za to w opisach i słowach kluczowych już dobrze wpisuje "g". Duże litery też pisze dobrze...

Wpisuje dobrze: g - za wąska jest po prostu ramka przy wpisach tytułów i maila, więc po wpisaniu g ścina ogonek i wygląda jak q

No bardzo ładnie :( - 1/3 darmowych wpisów wykorzystana. Wszystko tematyczne, branżowe strony, przypisane do właściwych kategorii. Opisy również staranne, bez błędów, gdzieniegdzie tylko jakiś przecinek do poprawienia. Nawet 1 strony nie było do odrzucenia - aż przyjemnie moderować! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności