Skocz do zawartości

Statystyki na zaplecze

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam jakiś problem z longertail.pl, mianowicie nie pokazuje mi słów kluczowych na które wchodzą ludzie z wyszukiwarki na moją stronę, gdy wchodzę w podsumowanie > wyszukiwarek to:

Warning: array_diff() [function.array-diff]: Argument #1 is not an array in /home/longertail/public_html/site.engine/module_seogeneral/seogeneral.php on line 64

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/longertail/public_html/site.engine/module_seogeneral/seogeneral.php on line 87

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/longertail/public_html/site.engine/module_seogeneral/seogeneral.php on line 87

itd itd

Czy statystyki wejść z szukarek na słowa kluczowe są w czasie rzeczywistym czy raz na dobę czy na ileś odświeżane ?

im google wie mniej tym lepiej

sorry za mały offtop ale niedługo google będzie nam przez ramię patrzeć co robimy nawet w domu. Zdziwiło mnie ostatnio co potrafią zwykłe google maps. W Polsce to jeszcze nie działa ale spróbujcie wziąć maksymalne powiększenie np w londynie. Niedługo GTA będą robić na podstawie map z googla ;)

Ale z analyticsa bym nie korzystał jeśli chodzi o zaplecze. Skorzystałem z analyticsa w przypadku swojej strony i forum. Później forum się rozwinęło i nabrało trochę mocy więc puściłem linka z forum do tej mojej strony. Minęło prawie 2 miesiące i google nie zaindeksował żadnego linku. Powód? Moim zdaniem albo analytics (dodałem też strony do narzędzi dla webmasterów) albo IP. Bardziej jestem skłonny, żeby stwierdzić ze to analytics bo na tym samym serwie mam jedną stronkę, na której też dałem link i zaindeksował się bez problemu (nie mam jej w analytics)

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności