Skocz do zawartości

[oferta] hostit.pl

bartosz.nowicki

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy wszystkich Was do zapoznania się z naszą ofertą rejestracji domen.

Tylko teraz rejestrując domeny z puli NASK na 2 lata możesz otrzymać nawet 67% rabatu.

Z promocji możesz skorzystać rejestrując domeny:

• Domeny regionalne na 2 lata za 10 zł (np. firma.wroclaw.pl) zamiast 31 zł
    Domeny funkcjonalne na 2 lata za 25 zł (np. firma.com.pl) zamiast 56 zł
    Domeny .pl na 2 lata za 30 zł (np. firma.pl) zamiast 74 zł

Zapraszam do zakupów.

Dane kontaktowe firmy:

DUE

ul. Odrzańska 11/12 I p.

50-113 Wrocław

Infolinia: 801 000 437

Tel (71) 724 22 17

info@hostit.pl

3 linki

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poniższy kod rabatowy upoważnia do 56% rabatu na zakupu jednego serwera wirtualnego Home lub Standard z oferty hostit.pl

Wprowadzenie kod rabatowego powoduje jego wykorzystanie, nawet w przypadku rezygnacji z zakupu serwera wirtualnego.

Kody są ważne do 23 maja:

7HE2F156H2FW

7HE2F156H2FW

P4KBX74SKCTS

FE9PE7KEXR

RXF6C99911M1

Zaoszczędzoną kwotę możesz przekazać na rejestrację domeny .pl na 2 lata.

W zależności o wybranej końcówki możesz zarejestrować domenę już za 10 złotych.

3 linki

W dniu dzisiejszym oddaliśmy do sprzedaży mocno odświeżoną konfigurację serwerów:

Nowa linia serwerów:

• To przede wszystkim korzystniejszy dla klienta model rozliczenia transferu: brak limitu miesięcznego.
  • Nie limitowany transfer dla serwerów Optima i Business.
  • Duże limity pamięci RAM dla skryptów PHP umożliwiają uruchomienie nawet bardzo dużych skryptów, aplikacji oraz obróbkę ogromnych plików multimedialnych.
  • Zwiększona liczba jednocześnie działających procesów, przełoży się na szybsze wczytywanie dużych i popularnych serwisów www lub bardzo rozbudowanych skryptów.

Zapraszamy do kontaktu i przesyłanie opinii oraz propozycji, które pomogą wpłynąć na zwiększenie jakości i funkcjonalności naszych usług.

https://hostit.pl/serwery/

info@hostit.pl

Tel (71) 724 22 17

3 linki

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Wietrzenie magazynów:

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do skorzystania z oferty promocyjnej na serwery wirtualne.

Zamawiając dowolny serwer współdzielony na okres 12 m-cy, zapłacisz tylko za 8.

Oferta ważna do 1 sierpnia br.

Przypominamy, że promocja na rejestrację domen .pl period2 będzie trwać tylko do 20 lipca br.

* Domeny regionalne na 2 lata za 10 zł (np. firma.wroclaw.pl) zamiast 31 zł

* Domeny funkcjonalne na 2 lata za 25 zł (np. firma.com.pl) zamiast 56 zł

* Domeny .pl na 2 lata za 30 zł (np. firma.pl) zamiast 74 zł

Warunkiem otrzymania rabatu na rejestrację domeny, jest wybór terminu rejestracji domeny na dokładnie "2 lata" w ostatnim kroku rejestracji domeny.

Bez zobowiązań, kod authinfo wydawany jest bezpłatnie

Czy wy również czekacie po kilka godzin na akceptację domeny?

Domeny są aktywowane maksymalnie w 30 minut od zaparkowania.

3 linki

serwery porażka pisałem już o tym , ciągłe problemy z wykorzystaniem cpu mimo że dosłownie kilka WP stało, zwykłe blogi zaplecze już nie chce nawet myśleć co by się stało gdybym pustego DLE zainstalował

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Uważam, że przedstawianie naszej firmy w tak złym i nieprawdziwym świetle, i do tego w sposób anonimowy - całkowicie pozbawia nas możliwości obrony. Ponieważ zauważyłem, że nie jest to pierwsza wypowiedź tego forumowicza w tym tonie o naszych usługach, mogę stwierdzić, że jego jedynym celem jest działanie na niekorzyść naszej firmy.

W przypadku pojawienia się osób, które będą chciały się wypowiedzieć o naszych usługach w sposób jawny, bardzo chętnie ustosunkuje się do takich pytań - ponieważ będę mógł je zweryfikować i przedstawić nasze argumenty lub korespondencje do takiej osoby. Anonimowe oskarżenia pozostawię jednak bez komentarza.

3 linki

Ale kto tu mówi o jakiejkolwiek ukrywaniu się. Jeżeli chodzi o mnie to była moja pierwsza wypowiedź o hostingu który był szumnie nazwany seo. Nie ukrywam się wcale natomiast ani domen ani loginu nie mam zamiaru oficjalnie na forum podawać. Dyskusję z wami toczyłem i telefonicznie i z helpdysku i to mi wystarczyło. A moja opinia skierowana jest do użytkowników forum jako przestroga.

Z mojej strony temat zamknięty a każdy ma prawo do podejmowania swoich decyzji.

• 1 miesiąc temu...

Przedłużamy wakacje ;)

Serwer Standard o pojemności 10 GB i transferze 3600 GB może być Twój za jedyne 149 73 zł netto / rok – to jest 51% taniej!

Oferta ważna tylko z kodem promocyjnym: 51%_taniej

Spiesz się, wakacyjna promocja potrwa tylko do 7 września 2011. Kodem promocyjnym objęte są tylko Serwery Wirtualne Standard.

hostit.pl/serwery

3 linki

No to ciąg dalszy ;)

"Nasz system monitoringu wykrył przeciążenie serwera .... - generuje on obciążenie wykraczające poza wykupiony plan."

Wcześniej miałem 5 wordpresów i blokada bo generowały duże obciązenie. Zabrałem domeny na inny serwer i zostawilem tylko jednego maluśkiego wordpresika.

Dwa miesiące było wszystko oki, nawet sobie pomyslałem ze chłopaki poszli po rozum i zwiększyli ten dziwny limit z 4 % na więcej.

A tu masz troszkę bardziej podlinkowałem i "Nasz system monitoringu wykrył przeciążenie serwera .... - generuje on obciążenie wykraczające poza wykupiony plan."

Zdecydowanie wszystkim odradzam. Włożysz troszke pracy i za chwilę musisz szukac gdzieś miejsca albo wukupić na hostit vps.

Nieraz panowie z hostit pieniądze nie są najważniejsze, myśle że w ten sposób to WY daleko nie zajedziecie :P

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zapraszamy wszystkich Was do zapoznania się z naszą ofertą rejestracji domen.

W hostit.pl zarejestrujesz domenę EU w cenie 3 zł netto / rok

- Bez kruczków i umów

- Kod authinfo wydawany bezpłatnie

- Promocja ważna do 30 listopada

Zapraszam do zakupów: https://hostit.pl/

Dane kontaktowe firmy:

DUE

ul. Odrzańska 11/12 I p.

50-113 Wrocław

Tel (71) 724 22 17

info@hostit.pl

https://hostit.pl serwery, domeny, certyfikaty ssl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności