Skocz do zawartości

[Inne]Poszukuję pracy w dziale IT

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję dowolnej pracy akurat w dziale IT, ponieważ komputery i internet to moja pasja od dziecka, a aktualna praca niema kompletnie nic wspólnego z tym, z czym chciałbym związać swoją przyszłość. Zdaję sobie sprawę z tego, że każdą pracę należy szanować, z tym, że w tej pracy powinni też szanować ludzi, prawda? Napiszę trochę o swoim doświadczeniu i umiejętnościach.

Języki programowania:

* PHP - stopień znajomości: dobry

* MySQL - stopień znajomości: dobry

* CSS - stopień znajomości: dobry

* XHTML - stopień znajomości: dobry

* Programowanie obiektowe - stopień znajomości: podstawowy

* C# - stopień znajomości: podstawowy

Frameworki:

* Kohana PHP - stopień znajomości: podstawowy

Programy graficzne:

* Adobe Photoshop - stopień znajomości: podstawowy

Od paru lat programuję w PHP i MySQL, dzięki czemu zwiększam swoje doświadczenie i umiejętności, co za tym idzie, codziennie spotykam się z wieloma problemami, które staram się rozwiązywać w jak najlepszy i najbardziej optymalny sposób. Jestem osobą lubiącą programować, oraz szybko uczącą się nowych rzeczy, dzięki czemu nauczenie się nowego języka, na potrzeby przyszłych projektów jest tylko kwestią czasu. Z pozycjonowaniem stron www jestem związany od ponad 3 lat, a od ponad dwóch lat, jestem aktywnym użytkownikiem tego forum. Od prawie roku nie pozycjonuję, ponieważ skupiłem się na programowaniu, i tym zajmuję się do dziś.

Interesuje mnie umowa zlecenie lub o pracę, i co najważniejsze stałe zarobki, nie za zlecenie albo w wypadku SEO za wyniki.

Odnośnie SEO, jestem w stanie budować tematyczne zaplecze, jaką ilość sobie tylko ktoś zażyczy.Ponieważ nie sprawia mi problemu przeniesienie myśli, do notatnika, pisać mogę o każdej branży. Myślę, że pracując po 8h dziennie jestem w stanie w dość krótkim czasie zbudować spore zaplecze tematyczne.

W aktualnej pracy zarabiam lekko ponad 1000zł. A więc o przyszłego pracodawcy chciałbym nie co więcej.

Jestem osobą pracowitą, tym bardziej gdy robię coś co lubię.

Wszelkie zainteresowany osoby, zapraszam do skontaktowania się ze mną.

Kontakt:

Adres e-mail: pawel-cyrklaf(miejsce_dla_małpki)wp.pl lub PW

Kilka razy na dzień sprawdzam pocztę, a więc śmiało pisać,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności