Skocz do zawartości

Pozycjonerskie "moczenie kija" ;)

protus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Tez jestem za i się piszę:D na taki wypad na ryby dawniej sporo łowiłem teraz z braku czasu sporadycznie ale na nocne łowienie jak najbardziej tylko nie wiem czy dam radę pod koniec czerwca:( a może pierwszy weekend lipca??? Przecież jak ma być to prywatne łowisko to nie jest potrzebna karta wędkarska

• 2 lata później...

Centrum Gdańska - Motława - Grudzień zeszłego roku :D

mms201303132.jpg

Dokładnie na tym odcinku - https://goo.gl/maps/mVJGt

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant, przydałby się ktoś od fotografii kulinarnej

W to nie wątpię ale na razie niestety sytuacja osobista uniemożliwia mi snucie "planów wypadowych" niestety :( dłużej niż na jeden dzień tyłka nie ruszę :( ale jak się wszystko skończy dobrze to z chęcią sobie pobiczuje wodę w większym gronie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności