Skocz do zawartości

Pozycjonerskie "moczenie kija" ;)

protus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może jakieś zawody wędkarskie ?

dobry pomysł :)

tyczka? spining? :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nie jest daleko, kiedyś wędkowałem, preferuję spławik i grunt. Nie zarzuciłem od ok. 20 lat, wcześniej lin 50cm, leszcz 60cm. Wiekszych osiągnięć ne mam alle lubiłem. Jak ustalicie termin to z chęcia przyjadę. Nie zależy mi na rybie mogę być ostani.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Do wskazanego miejsca nie mam jakoś strasznie daleko, więc jak coś z tego będzie to mogę kija pomoczyć ;) Czy jakieś kobiety też będą czy same samce? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@protus całkiem OK :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Czy jakieś kobiety też będą czy same samce? :D

Właśnie trzeba podjąć decyzję czy robimy spotkanie w męskim gronie czy zabieramy też "drugie połówki" oczywiście jeśli ktoś ma ;)

spinning :)

Według opisu na tym łowisku są okonie i szczupaki więc ze spinningiem nie będzie problemu ;)

EDIT:

Mam dla Was jeszcze jedną propozycję, to miejsce wydaje mi się zdecydowanie najlepsze:

https://rancho-nieszawka.pl/

Hotel&Restauracja RANCHO położone jest na obszernym terenie, na którym znajdują się restauracja, hotel oraz grill. Całość mieści się w sąsiedztwie Puszczy Bydgoskiej. Dysponujemy dwoma stawami rybnymi z których korzystają wędkarze oraz goście hotelowi. Położenie obiektu sprzyja aktywnemu wypoczynkowi na łonie natury, szczególnie latem, gdy nasze stawy rybne są rajem dla wędkarzy.

Dla osób, firm, instytucji które szukają innych wrażeń polecamy zorganizowane na indywidualne życzenie atrakcje: ognisko, pieczenie prosiaka, strzelanie z wiatrówki, łowienie ryb (również spod lodu), jazdę na łyżwach i hokej na lodzie .

Po dniu spędzonym na łowieniu ryb, strzelaniu z wiatrówki , wycieczkach pieszych i innych atrakcjach można odpocząć w komfortowych pokojach. Codziennie rano serwujemy pyszne , swojskie śniadanie wliczone w cenę pobytu .

Okolice Torunia więc ode mnie to ok. 250km ale można się poświęcić ;) Co Wy na to?

@Trotyl zawsze można na 1 furę w kilka osób jechać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności