Skocz do zawartości

Nasze osiągnięcia

miki

Rekomendowane odpowiedzi

A ja w taki sposób zwiększam popularność mojej strony:

Mój serwis ma luźną tematykę, czyli w sumie mogę tam opisywać wszystko. Jeśli wiem, że jakiś temat jest popularny, a Google nie podaje żadnej konkretnej strony poświęconej tylko temu zagadnieniu, to ja ją robię. Ostatnio zrobiłem dział o Gadu-Gadu (takie moje pomysły i różne inne rzeczy) - ilość odwiedzin zwiększyła się z około 600 do 700. Ostatnio dodałem kilka informacji i kolejne 100 osób dziennie. Oczywiście staram się, żeby informacje były maksymalnie prawdziwe i wiatygodne, bo nie ma to być śmietnik informacyjny.

Mam już kolejny pomysł: zbiorę informacje (i własne doświadczenia) na temat tonów DTMF w telefonach stacjonarnych - oczywiście praktyczne porady.

W każdej chwili mogę się spodziewać pierwszego tysiąca odwidzin (wczoraj było 944). Dla mnie to duży sukces, bo przecież moja strona to strona tzw. domowa...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja też ;)

google: schematy gsm - 2 miejsce

google: schematy lcd - 1,2 miejsce

google: schematy - 5 miejsce

onet: schematy gsm - 1 miejsce

onet: schematy lcd - 1 miejsce

onet: schematy - 2 miejsce

wp:schematy gsm 1 miejsce

wp:schematy lcd - 1 miejsce

na schematy matryc wszędzie 1 miejsce.

Life's beautiful...

Przypadkowo się udało :>>>

Jak przypadkowo przecież tych słów nie masz ani w title anie w treści na stronie.,,,, :?:

Dlatego mówie, że przypadkowo :]

Te słowa mam tylko w stopce na dyskusyjnych....

Ciekawe, właśnie to badam :]

Nie masz podobnego wrażenia?

Poluję na frazę "Promocja w sieci" a ta pozycja dla samego "Promocja" wyszła zupełnie przy okazji :)

Niezłe, ale czy dużo osób szuka 'promocja'?

Przecież nie od dziś prowadzisz serwisy internetowe, więc doskonale wiesz czego i jak ludzie szukają ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

google: pneumatyka - 1 miejsce

wp: pneumatyka - 1 miejsce

netsprint: pneumatyka - 1 (ale to sponsorowany :)), heh 3 (dzieki webwweb), 4 (ale stara jeszcze, niech sie zaindeksuje to bedzie na 1)

onet: pneumatyka - 1 miejsce

interia: pneumatyka - 1 miejsce

google: sprężarki - 3 miejsce

AirMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności