Skocz do zawartości

Gdzie znajdę kogoś do napisania?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

>na prawde tego nie zrozumiales? na prawde dzis trzeba pisac wszystko prosto i doslownie?

Sorry tyle razy czytałem już tu takie komentarze i ludzie wykłócali się o to, że wszystko można postawić na WP albo skrypcie z allegro, że nie przyszło mi do głowy, że tym razem to może być żart ;)

bo jak nazie Wasze podejście jest niepoważne...

jest poważne, zabrzmiało to jak zabrzmiało, bo mam jeszcze ok 3 mcy na podjęcie wiążących decyzji, ale firmę muszę znaleźć dość szybko.

jesli mowisz powaznie o serwisie spolecznosciowym, ktory ma konkurowac z facebookiem

nie pisałem nic o konkurencji z facebookiem, a o kilku jego funkcjonalnościach.

mój projekt celuje w zupełnie inny target.

i podsumowując kilka wcześniejszych postów... nie miałem zamiaru wywoływać tu jakiegoś flame-war'a.

chciałem zapytać i dostać odpowiedź, czy ktokolwiek z was jest w stanie mi kogoś polecić do takiej roboty, czy chociaż wyceny.

do tej pory masa spamu, jedna konkretna prywatna wiadomość.

i nie ;) nie mam zamiaru dać projekt 500zł tylko znacznie, znacznie więcej, bo fundusze są - najpierw jakość, potem cena, w granicach zdrowego rozsądku oczywiście.

naughty.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności