Skocz do zawartości

Bulwersujący się internauci - atak na pozycjonerów :)

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wczoraj przez przypadek natknąłem się na wątek, gdzie była oferta sprzedaży "zaplecz pozycjonerskich" na zamówienie.

Niby oferta, jak tysiące innych ale zaintrygował mnie komentarz, który był pod :crazy:

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź użytkownika goroteb:

Szkoda, że nie można cię zgłosić do Google.

To co robisz to zaśmiecanie Internetu, nic więcej.

Żal, że z czegoś idealistycznego z lat '80 '90 zrobiono taki śmietnik.

Czy zdarzyło Wam się, że klienci zarzucali Wam spamowanie internetu ? :)

Pozdrawiam,

Dawid.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko się zmienia.

W latach '80 '90 Google było idealistycznym, pozbawionym komercji projektem.

Dziś - jak ktoś zauważył mamy 21 wiek. Wszystko jest naszpikowane komercją, a google - a google też. Tylko czekać jak zrobi się drugi moloch typu MS.

Wszystko się zmienia i trzeba się dostosowac.

tworzenie stron www - legnica, a jeśli szukasz szkoły jazdy to zapraszam serdecznie

Autorski katalog stron.

Mają rację ? Ja jak mi coś nie pasuje to zmieniam to a nie narzekam. Jest wiele innych szukajek, jest wiele dobrych i zadbanych katalogów stron w których szybciej i prościej możemy znaleźc coś co nas interesuje. Nie wiem jak wy ale ja jak ostatnio patrze w serpy to śmietnik widzę nie pozycjonerów ale celowo ustawiany tam przez google jak wszelkie ceneo, wiki czy allegro. Nie wiem po jaką cholerę to jest w top 10 więĸszości zapytań jak rzadko kiedy odpowiada moim zapytaniom do tej szukajki.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nawet ja już od dawna nie stawiam bezczelnych spamów, w moim zapleczu nie ma ani jednego dmza, wiki czy tekstów piosenek (już dawno pobanowali ;)) Wkraczamy w czasy, gdzie wartościowe zaplecze się liczy i owocuje dużo bardziej, niż to śmietnikowe.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ale strony ktore wszyscy lubia, kochaja i czesto odwiedzaja.

No to do roboty bierzemy stawiamy następne NK, fotki ,czy inne strony co ludzie kochają ;)

no nie mow mi ze w dobie szalu na nasza klase nie zrobiles na szybko stronki na jej wzor :D

ps. google to jeden wielki spam i zlodziej ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności