Skocz do zawartości

Katalog firm

ZoltaKsiazka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do obejrzenia strony Katalog firm

Strona to katalog firm, artykułów (blogów firmowych) oraz promocji, kuponów rabatowych.

Strona nie jest jeszcze skończona. Właśnie zastanawiamy się nad layoutem. I tu prosimy o jakieś doradzenie co jak mogłoby wyglądać.

Silnik strony nie ulegnie zmiany.

pozdrawiam

Katalog Firm - ZoltaKsiazka.pl

Zapraszamy do dodawania firm, blogów, promocji - Katalog firm

... prosimy o jakieś doradzenie co jak mogłoby wyglądać.
To działa trochę w odwrotnej kolejności ... na podstawie gotowej grafiki daje się wskazówki co można by poprawić, a co jest we właściwym miejscu i może zostać - co się podoba a co nie B)

Jak nie masz / macie pomysłu to dobrze jest podejrzeć rozwiązania konkurencji i zrobienie czegoś swojego ... tylko lepiej :)

Pozdrawiam ;)

tu się chyba ocenia a nie doradza

ja doradzam coś zrobić ze stroną bo jest katastrofa

pomysł musicie znaleźć sami

:) bardziej mi chodziło co gdzie jak umieścić - bo będę zmieniał/zamawiał layout ;)

a co do katastrofy to dziękuję za opinie - mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o chwilowy wygląd a nie o sposób działania.

pozdrawiam

Katalog Firm - ZoltaKsiazka.pl

Zapraszamy do dodawania firm, blogów, promocji - Katalog firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności