Skocz do zawartości

[Zlecę] Napisanie tekstów. Tematyka - Turystyka

moskit

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osoby, która napisze mi około 40 tekstów w tematyce turystycznej - w większości będą to opisy krain geograficznych itp. Teksty o długości 800-1000 znaków. Nie jest to dużo więc nie mogę wymagać jakości "do druku", ale nie może to być typowe lanie wody do precla.

Osoby chętne podjęcia się tego zlecenia proszę o kontakt najlepiej przez PW (dzisiaj - tj. w środę, będę dostępny dopiero wieczorem i wtedy zapoznam się ze zgłoszeniami).

Wolałbym... aby nie były to osoby, które dopiero co zarejestrowały się na tym forum (chyba, że ktoś mnie skutecznie przekona), a teksty będę zlecał/odbierał w 5-pakach z uwagi na różne przypadki, które zdarzały się tu już na forum. Chyba, że faktycznie nawiąże się jakaś specjalna nić porozumienia:)

W zgłoszeniu na PW proszę napisać cenę, orientacyjny czas wykonania oraz proszę zamieścić próbkę swojego tekstu, byłoby rewelacyjnie gdyby próbka ta była właśnie z tematyki przeze mnie pożądanej:)

Ponieważ regulamin tego wymaga, podaje też maila, ale wolałbym, aby kontakt odbywał się jednak przez PW. Admin(małpa)skocz.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności