Skocz do zawartości

wpisy do katalogów

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Powiedzmy dodaję codziennie 10 wpisów do katalogów czy jest różnica jak każdy wpis jest unikalny?

Wydaje mi się, że w katalogach takiej dużej różnicy to nie robi.

Hej

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

Witam

Chce pozycjonować stronę na frazy meble poznań, meble swarzędz, meble biurowe poznań, meble kuchenne poznań, kuchnie poznań czy są to trudne frazy?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

Katalog to nie precel więc tu poematów nie będziesz pisał. Ile unikalnych tekstów jesteś w stanie dodać do 1000 katalogów ? Taki wpis w katalogów to 150-500 znaków więc raczej niewiele.

Bardziej zwróć uwagę na rzetelny opis dodawanej strony do takiego katalogu. Mi ktoś ostatnio dodaje opisy produktów i usług zamiast dodawanej strony. Takie wpisy usuwam i chyba nie tylko ja więc warto zwrócic na to uwagę. Wiem, że sa katalogi akceptujące tylko unikalne treści ale widziałem i takie gdzie trzeba wpisać 2000-3000 znaków. W efekcie userzy w nich powtarzaja tą sama treśc po kolei aby uzyskać wymagana ilość znaków, a że właściciel przestał moderować to taki spamik się w nich znajduje. Olej takie katalogi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

uwazam ze dla osoby o iq powyzej 50 napisanie o wlasnej stronie 200 znakow to banal. mimo, iz jestem zwolennikiem unikalnym, to jak sa wymogi powyzej 350 to jade z miksera. ale staram sie, a nie jak wiekszosc ctrl c v i pozniej narzekania.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Strategia jest prosta: siadasz do kompa -> otwierasz MS Word'a / OO Writer'a / Notatnik -> piszesz w punktach:

- adres strony

- mail

- tytuł (ilość opcji w zależności od haseł)

- 5-10 x krótki opis (250-300 znaków)

- 5-10 x długi opis (350-650 znaków)

- słowa kluczowe

... zapisujesz plik, gdy siadasz do katalogowania otwierasz plik i masz robotę opartą na technice "Kopiuj / Wklej" B)

Pozdrawiam ;)

Autor: A czy nie lepiej na początek dodawać wpisy do precli? Przecież one mają większą moc niż katalogi. B)

skad taka teoria?

Od pewnego znajomego. A czy to nie jest prawda?

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

A czy to nie jest prawda?
NIE B) A gdzie miejsce na te wszystkie magiczne skróty PR | BL | Site | itd. | itp.

Presell'ki mają swoje plusy, a katalogi swoje ... to które są lepsze zależy od osób, które się nimi opiekują - nie można stwierdzić, że jedne są zdecydowanie lepsze od innych bez względu na wszystko ;)

Pozdrawiam :)

polecam przygotować 1 opis, gęsto obsiany synonimami i mieszać przed dodaniem np. tu https://mix.fabrykaspamu.pl (tam też opis o co dokładnie chodzi)

a jeśli ma się więcej niż 1 stronę do katalogowania to polecam zaopatrzeć się w soft do pół automatycznego dodawania wpisów

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności