Skocz do zawartości

Czy ta strona ma filtr?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem czy mi się oberwie ale naprawde zasanawia mnie czy domena forum.webhelp.pl ma filtr?

Sprzeczam się z jednym z administratorów który zaklina się że domena nie ma filtra, ja mówie ze ma.

Na frazę forum webhelp jest daleko około 40 miejsca.

tak z innej beczki.

Chcę wykupić tam reklame i dlatego pytam...

Chciałem kupić i tutaj ale chyba dostałem cene zaporową 1000zł za mc? Przegięcie?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

1000 za miesiac to kwota mega wygorowana lub absolutnie smiesznie tania. zalezy gdzie bedzie reklama, co reklamujesz, ile bedzie odslon, itd. ja spotkalem sie juz z zadaniem np 20 tys za tydzien na stronach, ktorych alexa jest zblizona do pio (choc reklama jest znacznie bardziej agresywna).

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ja bym powiedział, że strona nie jest w filtrze ... jest po prostu słabo opisana:

Tytuł: Indeks :: Webhelp.pl

Opis: Forum, Tematy, Posty, Ostatni Post. Tworzenie stron WWW ? Brak nowych postów ? Początkujący webmaster. Zaczynasz dopiero swoją przygodę z HTML'em?

W TOP10 nie pojawia się index, ale pojawiają się linki do danych tematów B)

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności