Skocz do zawartości

Gdzie kupic domene na 10 lat ?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam rejestratora który pozwala w miare tanio rejestrowac domeny .pl i com na okres 10 lat.

Jak narazie znalazłem:

https://www.fla.pl/domeny_cennik.html

pl - 10 lat - 712 zł

com - 10 lat - 348zł

Znacie jakiś jeszcze rejestratorów którzy mają konkurencyjne ceny dla domen kupowanych na długi okres ??

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

pamietaj ze czesto przy wyborze na 10 lat wychodzi duzo drozej niz oplacanie co roku.

Yyy ale tak chyba jest u jakiś no-nameów? Nigdy u normalnego rejestratora z czymś podobnym się nie spotkałem.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

pamietaj ze czesto przy wyborze na 10 lat wychodzi duzo drozej niz oplacanie co roku.

Yyy ale tak chyba jest u jakiś no-nameów? Nigdy u normalnego rejestratora z czymś podobnym się nie spotkałem.

Wystarczy sobie przypomnieć sytuację kiedy przedłużenie .pl dla partnerów NASK spadło do 40 zł netto. Wtedy nie dało się przedłużyć domen na 10 lat taniej niż 600zł +VAT a teraz już sie da ;)

Wystarczy sobie przypomnieć sytuację kiedy przedłużenie .pl dla partnerów NASK spadło do 40 zł netto. Wtedy nie dało się przedłużyć domen na 10 lat taniej niż 600zł +VAT a teraz już sie da ;)

Ale chyba nie to miał na myśli pandha. Zresztą, idąc tym tropem, to można by powiedzieć, że na upartego można oszczędzić, bo nie jest pewne, czy za 5 lat ceny nie pójdą o 100% do góry...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

https://www.hekko.pl/domeny.html

O co chodzi z tymi cenami bez i z zanaczoną fakturą VAT? Nie wystawiacie faktur VAT, ale sam VAT naliczacie?

VAT naliczamy ale cena jest niższa ze względu na koszta fakturowania i wysyłki faktur dla takich osób.

Sprawdź też na ovh.pl - może jak zadzwonisz i pogadasz z konsultantką to jakąś promocję zyskasz bo z nimi można sie łatwo dogadać :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności