Skocz do zawartości

vKatalog.pl

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny dziecak, ktory po tym jak dodal wpis nie zgodny z regulaminem msci sie i usuwa wpisy. nie umiesz czytac????? skoro ja dodalem wpisy zgodnie z twoim regulaminem to po jakiego grzyba mscisz sie usuwajac je jak sam nie potrafisz czytac i dodajesz jakies bzdury.

w moim kacie nawet nie trzeba czytac regulaminu, bo pojawi sie opis po kliknieciu na pola przy wypelnianiu.

normalnie żal.......

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

kolejny dziecak, ktory po tym jak dodal wpis nie zgodny z regulaminem msci sie i usuwa wpisy. nie umiesz czytac????? skoro ja dodalem wpisy zgodnie z twoim regulaminem to po jakiego grzyba mscisz sie usuwajac je jak sam nie potrafisz czytac i dodajesz jakies bzdury.

w moim kacie nawet nie trzeba czytac regulaminu, bo pojawi sie opis po kliknieciu na pola przy wypelnianiu.

normalnie żal.......

heh, za nim zaczniesz się wykłócać lub nazywać mnie 'dzieciakiem' zapoznaj się sam z treścią regulaminu, ba! nawet nie musisz go również u mnie czytać, gdyż masz na czerwono napisane... że dodanie katalogu jest zgodne z regulaminem tylko wtedy, gdy mój katalog jest również w twoim. Jeżeli go usunąłeś, automatycznie twój zaczął łamać regulamin, za co został usunięty. To się nazywa konsekwencja a nie dziecinność. !!!

ja dodalem ci strone pierwszego dnia jak podales tu katalog, zaakceptowales ja, wczoraj dodales swoj katalog do mnie usunalem go i napisales mi w mailu ze skoro ja ci usuwam to ty mi tez usuniesz!!!!

TY

Witam. A ciekaw jestem z jakiej to przyczyny został usuniety? W takim razie ja usuwam Twój z Vkatalogu. A szkoda bo był już zaindeksowany.

JA

nie lubie takich zlosliwosci, ale poczytaj regulamin, masz dwa opisy i jest na nich napisane aby jeden krotki i drugi dluzszy nie byl ta sama kopia, a ty skopiowales, wiec usunalem. wiec zachowaj sie profesjonalnie i albo dodaj zgodnie z regulaminem albo podaj mi liste swoich katalogow, bo ja dodaje porzadnie i nie chce marnowac czasu

zakonczmy to, po prostu bede unikal twoich stron bo szkoda czasu i nerwow.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Del cytat

Mogłeś chociaż z ŁASKI SWOJEJ podać przyczynę odrzucenia wpisu... a nie przychodzi mi wiadomość --> POWÓD: .... Również można było to odebrać za złośliwość. Szkoda czasu tracić na takich użytkowników jak ty, wykłócać się na forum masz czas, ale żeby poprawnie moderować wpisy i podawać przyczyny - już nie. Szkoda !!!

Dodawanie katalogu za katalog ... można sobie wymyślić regulamin, oczywiście. jednak to już trochę przegięcie. katalog ma być zbiorem dobrych stron. lepiej w to póścić parę, niż bawić się w sprawdzanie, kto usunął mój katalog, a kto nie... To moje zdanie

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Witam. Kolejny, mój drugi katalog, ze względu na spadek prędkości działania zmieni dzisiaj w godzinach 1-2 swojego dostawcę internetowego :P W związku z tym mogą wystąpić błędy w działaniu katalogu spowodowane faktem, że dnsy dla domeny vkatalog zmienią się i ich propagacja w sieci może trochę potrwać.

Gdy wszystko pójdzie sprawnie, i katalog będzie u mnie działał, puszczam jak zwykle już, kody do katalogu.

Pozdrawiam :P

//edit

Z powodu problemów z funkcjonowaniem serwera FTP i jego niedostępnością od godziny zmuszony jestem odłożyć operację na jutrzejszy dzień.

Za utrudnienia z tego wynikające przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności