Skocz do zawartości

[współpraca] Strony dla obiektów noclegowych

yasiu13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem w trakcie tworzenia bazy noclegowej jednego z popularniejszych nadmorskich kurortów. Serwis będzie promowany w sposób konwencjonalny i niekonwencjonalny. Chce dotrzeć bezpośrednio do właścicieli ośrodków, proponować im różne metody promocji w internecie. Jedną z usług miałoby być tworzenie tanich stron WWW. Wiele (jeśli nie większość) ośrodków wciąż nie ma strony internetowej lub jej poziom jest bardzo niski. Szukam osób zajmujących się tworzeniem prostych i tanich stron internetowych z którymi mógłbym nawiązać dłuższą współpracę. Jedynym zadaniem takiej osoby, byłoby tworzenie witryn dla ośrodków noclegowych. Ja zajmę się resztą. Chciałbym, aby zarobił zarówno Webmaster jak i ja, jednak cena musi być również atrakcyjna dla właścicieli ośrodków wczasowych, tylko wtedy będzie dużo zamówień.

Proszę o podanie orientacyjnych cen za wykonanie następujących projektów, które chciałbym oferować właścicielom obiektów noclegowych:

- prosta wizytówka z kilkoma zdjęciami

- witryna z 4 podstronami (Strona główna, oferta, galeria, kontakt)

- witryna CMS

Oferty z cenami poszczególnych rodzajów stron proszę wysyłać na adres yasek@vp.pl. Mile widziane portfolio

Najlepsze noclegi łeba - znajdź i odpoczywaj nad morzem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności