Skocz do zawartości

www.wroclawnoc.pl czekam na komentarze

sid1972

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec tak, podoba mi sie czarny kolor bo pasuje do klimatow klubowo-imprezowych. Wiadomo bawimy sie nocami glownie.

Nie podoba mi sie:

- puste przestrzenie np cala prawa kolumna

- naglowek jest bardzo skromny i ginie

- ginia menu kultura, rekacja i rozrywka - nie widac tego

- wg mnie sa zle odstepy w newsach - chodzi o to, ze data newsa odsunieta jest od jego tresci ale przylega do poprzedniego newsa - powinno byc odwrotnie

- polecamy i konkursy - nie widac, poza tym powinno byc widoczne wyzej bo np konkurs sciaga nowych ludzi i przywiazuje do strony. Jezeli bedziesz miec stale konkursy to warto sie tym pochwalic i zdobyc stalych klientow

- bardzo powoli ladowal mi sie ten bannerek ze srodka

te dwie sprawy które mog∏em na szybko zmienilem

czyli odstepy w newsach i bannerek reszte dopiero przy updacie jezeli chodzi o sugestie BD z czesciami sie zgadzam ale na niektore nie mam wplywu jezeli w kategori nie ma wydarzen to sie niestety nie wyswietlaja i nie wiem jak to rozwiazac.....

thx BD

na pewno poprzegladam twoje knigi z ciekawosci :()))

te  dwie sprawy które mog∏em na szybko zmienilem

czyli odstepy w newsach i bannerek reszte dopiero przy updacie jezeli chodzi o sugestie BD z czesciami sie zgadzam ale na niektore nie mam wplywu jezeli w kategori nie ma wydarzen to sie niestety nie wyswietlaja i nie wiem jak to rozwiazac.....

Hm skoro nic sie nie dzieje to moze warto przebudowac troszke strone aby nie bylo takich pustych miejsc. Moze warto zmniejszych taki dzial i dac mu mnie miejsca na stronei.

na pewno poprzegladam twoje knigi z ciekawosci :()))

dzieki :P

Hm skoro nic sie nie dzieje to moze warto przebudowac troszke strone

dzial jest swiezy i na rzie nie mam dostepu do niektorych info ale sie bedzie rozrastal i dojdzie do poziomu dwoch pozostalyc :())

wiara czyni cuda :P))

dzial jest swiezy i na rzie nie mam dostepu do niektorych info ale sie bedzie rozrastal i dojdzie do poziomu dwoch pozostalyc :())

wiara czyni cuda :P))

Tak najwazniejsza jest wiara bo to ona modbilizuje do dzialania

BD a mo e masz ochote przyjechac do Wrocka

Wiesz ja czesto tam bywam ostatnimi czasy. Pracuje nad kolejna ksiazka i ona wymaga moje bytnosci we Wroclawiu poniewaz tam mieszka wspolautor. We wrzesniu bede nawet kilka dni we Wroclawiu bo bedziemy robic sesje fotograficzna na potrzeby tej ksiazki :P.

Poza tym Wroclaw mi sie bardzo podoba. A z bardziej przyziemnych powodow mojej bytnosci we Wroclawiu moge wymienic to, ze z Katowic do Wroclawia biegnie nowa, ladna i dluga autostrata. Lubie czasem przycisnac mocniej prawy pedal i ta droga sie do tego doskonale nadaje :( - zreszta za duzo autostrad to nie mamy.

• 4 tygodnie później...

Całość wygląda całkiem ciekawie - widać główny podział kultura | rozrywka | rekreacja jednak wjechałbym jakimiś dynamicznymi napisami na te ilustracje. Giną dodatkowe a chyba ważne działy jak kalendarium, usługi, hotele.

Sam pomysł kalendarium ok jednak na przykładowej stronie już nie do końca wiadomo co "czai się" w jakim dniu. Może dać o wiele większe kratki i wpisać w nie pierwsze 3 zajawki z każdego dnia.

Puste miejsca o których wspomniał BD nie wyglądają najlepiej - może np. na stronie Usługi wystarczy zlikwidować wymuszoną wysokość tabeli?

Myślę ze powinieneś mieć klikalny TOP z linkiem na stronę główną. Flagi nieczynnych języków nie powinny wyraźne - może je po prostu usuń do czasu skończenia prac.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności