Skocz do zawartości

strony regionalne

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam strone zakladu meblowego

zrobie kilkanascie stron oferta identyczne rozniace sie tylko nazwami miast, czy to nie bedzie spam?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

tak tylko xann chodzi mi o to ze tresc bedzie momentami podobna i czy wielkie G nie bedzie mialo do tego pretensji?

Jak twierdzisz?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

"zrobie kilkanascie stron oferta identyczne rozniace sie tylko nazwami miast, czy to nie bedzie spam?"

Tak, to będzie spam.

ps. Określenie "spam" nie odnosi się tylko do niechcianej poczty.

Nie dość że to będzie spam, to możesz dostać filtra na domeny za taki sam tekst na stronach. Radził bym to jak najszybciej zmienić o ile domeny są wartościowe

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

"zrobie kilkanascie stron oferta identyczne rozniace sie tylko nazwami miast, czy to nie bedzie spam?"

Tak, to będzie spam.

ps. Określenie "spam" nie odnosi się tylko do niechcianej poczty.

a jesli mam firme sprzedajaca np opony i dzialam na terenie kilkunastu miast, dogadalem sie z ludzmi ze mi bede je sprzedawac i robie 30 stron regionalnych z oferta mojej firmy, tylko zmieniam adres, to jest to spam czy nie? przeciez nie bede pisal na kazdej stronie czegos innego, w koncu ciagle sprzedaje opony i one sa przeciez takie same w kazdym miescie :) a wiadomo jacy sa ludzie, jak ktos mieszka w poznaniu a zobaczy opony warszawa to moze mnie olac. wiec wole by widzial iz jest stronka z poznania tez.

jak wiec widac spam spamowi nie rowny.

ps. jak nie mozesz rozroznic spamu od nie spamu, masz tu wskazowke

250px-Spam_with_cans.jpeg

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

To co chcesz zrobić to duplikowanie treści, narażasz Swoją główną stronę na spadek w wynikach wyszukiwania, odradzam Ci ten sposób. Czy te strony również będziesz pozycjonować czy nie? Jeżeli pozycjonujesz tylko główną stronę, a reszta ma być tylko jako adres dla biur regionalnych to zablokuj ich indeksacje w Google. Jeżeli chcesz je pozycjonować to musisz bardziej się wysilić i pokombinować trochę, opony to wieka baza danych, którą można wyświetlić na wiele różnych sposobów.

strony internetowe nie są spamem
Liczne strony to tzw. spam, czyli witryny stworzone wyłącznie w celach komercyjnych, bez żadnej treści lub z treścią niezgodną z opisem strony.

https://googlepolska.blogspot.com/2007/08/z...anie-spamu.html

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Liczne strony to tzw. spam, czyli witryny stworzone wyłącznie w celach komercyjnych, bez żadnej treści lub z treścią niezgodną z opisem strony.

https://googlepolska.blogspot.com/2007/08/z...anie-spamu.html

Na prawde jestem zwolennikiem czystosci w serpach i szlag mnie trafia jak widze smieci, ale skoro strony robione wylacznie w celach komercyjnych to spam, to znaczy iz prawie 100% stron to spam, gdyz poza blogami 13 latek i innych takich ewenementow strony robi sie po to by na nich zarobic. ktos z was zrobil jakas strone dla idei?

jesli zrobi jak w przykladzie strony regionalne o swojej firmie to beda mialy tresc zgodna z opisem, wiec znowu sie nie zgadza pod definicje spamu.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

1. niech ktoś mi pokaże jak znaleźć ten SPAM w wynikach

2. przykład na to że "zrobie kilkanascie stron oferta identyczne różniące sie tylko nazwami miast, nie jest spamem" proszę https://web.archive.org/web/20071001141704/...krakow365.info/ nie jest to żaden spam a domen było ponad 500

Marketing internetowy dla firm

pandha, a po co Ci w takim przypadku wiele stron z ofertą skoro na jednej możesz napisać, w jakich lokalizacjach sprzedajesz te opony? Podkreślam, że w pytaniu z tematu mamy sytuację, w której TYLKO nazwa miejscowości się zmienia, a to za mało, żeby spać spokojnie bez obaw o to, że Google wyindeksuje część z tych stron.

Xann, akurat Twoja domena firmowa zniknęła kiedyś z indeksu właśnie za powielenie tej samej treści pod kilkoma adresami :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności