Skocz do zawartości

Hosting Optymalny

Megii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam stronę z forum ok 2000 użytkowników dziennie. Jestem zmuszona do zmiany serwera. Niestety nie za bardzo znam się na szczegółach przenoszenia stron. Przeglądam wiele ofert ale nie wiem jak sprawdzić która oferta będzie najlepsza, a konkretniej który pakiet.

Czy jest jakiś hosting, w którym obsługa zajęłaby się przenosinami strony na swój serwer a jeśli okaże się niewystarczający to po okresie próbnym zmieni mi na wyższy pakiet lub przeniesie na inny serwer, ewentualnie za dopłatą?

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

Dotychczas płaciłam 250 zł rocznie ale mogę dopłacić jeśli okaże się konieczne. Za przenosiny strony słyszałam już różne propozycje ale nie chciałabym płacić więcej niż 100zł. Skrypt to forum dyskusyjne z galerią zdjęć i czatem (mało używany).

Kukis, pewnie jest ich masa, gdy w grę wchodzi migracja konta z cpanel na cpanel lub z da na da. Wtedy tak naprawdę przeniesienie konta trwa minutę, więc dla nowej firmy nie jest to jakiś mega problem. Może nie jest to oficjalna oferta, ale podejrzewam, że 99% firm w odpowiedzi na taki e-mail się zgodzi zrobić to za free.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

dokładnie jak napisał arek_inc,

dlatego istotne są informacje co do skryptu, wielkości strony ( jej bazy) a także jaki panel jest na obecnym serwerze,

jeżeli są takie same panele to w zasadzie nawet laik może z drobną pomocą admina sam się przenieść na nowy serwer,

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności