Skocz do zawartości

Wpisy za premium? :)

baca

Rekomendowane odpowiedzi

xD to teraz będzie trzeba 'płacić' użytkownikowi za unikalne wpisy ? :rolleyes:

nie no jak tak chcę się zareklamować to niech się reklamujxe xD

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Na darmowe dodanie wpisu do płatnego katalogu to Ty nie licz. A na wyróżnienie to wątpię, że właściciele pójdą na rękę - unikalny wpis to Twoja sprawa.

Na całe szczęście do Ciebie nie kierowałem swojego tematu. Ufff...

Ale dziękuję za opinie.

Poza tym dostałem 9 pw już z kodami, nie wiem po co się spinacie. Nie to nie. Proste.

w takim razie gratulować pomysłu, bo całkiem nie głupi! :rolleyes: A spinają się, bo sami na to nie wpadli :rolleyes:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

ja się nie spinam :rolleyes: tylko zapytałem, a poza tym napisałem że każdy ma prawo pisać co chce(nie łamiąc regulaminu)

śmiesznie to trochę wyglądało po prostu, tak prosto z mostu napisane... jeśli będziesz chciał to na weekendzie Ci coś podeślę :rolleyes: (jak nie zapomnę)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Panie i Panowie, właściciele katalogów świat się zmienia i już niedługo będzie tak - wyślij SMSA Premium za 5 zł. a dostaniesz prawie unikalny wpis, lub SMSA Gold za 10 zł. a z pewnością dostaniesz unikalny wpis. :rolleyes:

Baca pomysł idealny - więcej informacji na www.baca.pl :rolleyes:

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Panie i Panowie, właściciele katalogów świat się zmienia i już niedługo będzie tak - wyślij SMSA Premium za 5 zł. a dostaniesz prawie unikalny wpis, lub SMSA Gold za 10 zł. a z pewnością dostaniesz unikalny wpis. :D

Baca pomysł idealny - więcej informacji na www.baca.pl ;)

lubiszto.

Och Baca chyba się nie obraziłeś? ;)

Ja? skąd. Tytuł dałem na przekór trochę, niektórzy się łapią. Bywa. Ci którym pasuje przesłali kody. Proste, ale niektórzy mają problemy egzystencjalne i lubią wyrażać swoje opinie i wygłoszenia "na forum", że jestem śmieszny i wywracam świat - co oczywiście mogą zrobić.

Zdarza się :D

Jeśli ktoś chciałby wynagrodzić moje unikalne wpisy kodami premium lub innym wyróżnieniem, chętnie podziękuję.

Robię po 8-10 wpisów na katalog jak na razie taka strategia dla tych Klientów.

Od 2 do 3 wpisów miesięcznie per katalog chętnie ale zależy to od:

- czy uwarunkowania wpisu PREMIUM (zgred i/lub linksor) są akceptowalne ?

wpisu typu PREMIUM na 30 dni. Oznacza to, ze Twój wpis będzie

1. pojawiał się tylko na pierwszej stronie w kategoriach, w których jest dodany, przez okres 30 dni
  2. Wpis nie będzie pojawiał się na stronie głównej w bloku WPISY SPONSOROWANE
  3. będzie pojawiał się tylko na pierwszej stronie w wynikach wyszukiwania ale pod wpisami SPONSOROWANYMI (o ile takowe istnieją)
  4. będzie pojawiał się na pierwszym miejscu w wynikach słów kluczowych (tagów) ale pod wpisami SPONSOROWANYMI (o ile takowe istnieją)

- tematyki

- opisu (długość, jakość etc...)

jakby co pisz na PW

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności